Négyen betegek, de holnap meccs lesz

Szerzo:
Feltoltve: 2020.január 16

Szűk két héttel azután, hogy megkezdte a felkészülést a bajnokság tavaszi folytatására csapatunk, holnap pályára lép az idei első edzőmeccsen is.

– Sajnos négyen lázas betegséggel küzdenek – tudta meg honlapunk csapatunk vezetőedzőjétől, Visinka Edétől. – Kiprich Dávid, Daru Bence, Galambos Ádám és Mészáros Dávid is több edzést kénytelen kihagyni, de bízom benne, hogy a hét végén felépülnek és a jövő heti edzőtáborban pótolják lemaradásukat. Ők semmiképpen nem lépnek pályára a holnapi, Tatabánya elleni meccsen.

Milyen benyomást keltettek az új fiúk?

– A 22 éves belső védő, Szabó Normannak már közel 100 NB II-es meccs van a háta mögött, azaz nem lehet azt mondani, hogy rutintalan fiatal lenne. Gyorsan felvette a ritmust, “beleállt” a munkába. Jól lép be a játékba, biztos vagyok benne, hogy jól illeszkedik majd gépezetünkbe. A három akadémista, Vörös Tamás, Posztobányi Patrik és Papp Milán mellé érkezett még a 18 éves Koch Attila, aki az ősszel 13 meccsen lépett pályára a Puskás II harmadosztályban szereplő gárdájában. Mindannyian óriási lelkesedéssel dolgoznak, vevők az új impulzusokra.

Csapatunk pénteken 18 órakor, a csákvári műfüves pályán fogadja a Bekő Balázs dirigálta Tatabánya együttesét.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020