Ez azért már jobban nézett ki …

Szerzo:
Feltoltve: 2019.december 3

Bár kikapni soha nem jó, vereség és vereség között is van különbség. Csapatunk vasárnap 2-0-ra alul maradt a Nyíregyháza otthonában lejátszott bajnoki találkozón, ennek ellenére vezetőedzőnk messze nem volt olyan lehangolt a mérkőzést követően, mint néhány nappal korábban.

– A hétközi, Budaörs elleni meccs után nem is az eredmény miatt voltam bosszús, hanem sokkal inkább a mutatott játék okán, s ennek hangot is adtam az öltözőben – felelte érdeklődésünkre Visinka Ede. – Most azonban hiába kaptunk ki 2-0-ra Nyíregyházán, nem néztünk ki rosszul. Sőt, a találkozó egyes időszakaiban kifejezetten jól futballoztunk, kapujához szegeztük a Szparit, de sajnos nem bírtunk a hazaiak portásával. Jova Levente mindent védett, nem véletlen, hogy győztes csapat tagjaként is ő lett a forduló játékosa az NB II-ben. Mi viszont kaptunk két olyan gólt, melynek szabályossága enyhén szólva is két esélyes volt. Mindegy, nem szeretnék a játékvezetőkkel foglalkozni, tudomásul vesszük, hogy most ilyen passzban vagyunk. Úgy érzem, a Budaörs elleni mélypont után elkezdtünk kimászni a gödörből, játékunkat a vereség ellenére sem érheti komoly kritika.

A soron következő fordulóban nem vasárnap, hanem hétfőn lépünk pályára. Ez mennyire borítja fel a heti munkát?

– Tulajdonképpen semennyire. A vasárnapi hosszú utazás után hétfőre kaptak egy szabadnapot a játékosok, így mától ugyan úgy készülünk a hétvégére, mintha mi sem történt volna. A Nyíregyházán látottak után bizakodva várjuk az MTK elleni meccset, annak ellenére is, hogy tisztában vagyunk vele, a bajnokság első számú esélyese, a listavezető vár ránk a Hidegkúti-stadionban.

Az MTK elleni találkozóra december 9-én, hétfőn 19 órakor kerül sor, melyet az m4sport televízió élőben közvetít.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020