Vége: Aqvital FC Csákvár-Vasas 2-4 (0-1)

Szerzo:
Feltoltve: 2019.november 24

Ma kora este a Vasas együttesét fogadja csapatunk bajnoki mérkőzésen. A 17 órakor kezdődő találkozó alakulását online közvetítésünk révén követhetik figyelemmel.

Visinka Ede tizenkilencre lapot húzott és Skribek Alen személyében még egy támadó felfogású játékost jelölt a kezdőbe.

A Vasas youtube csatornáján élőben követhetik figyelemmel szurkolóink a mérkőzést.

Aqvital FC Csákvár-Vasas 2-4 (0-1)

Tersztyánszky Ödön Sportközpont, 500 néző, vezeti: Barna Gábor (Kis Zoltán, Kiss Balázs)

Aqvital: Markek– Csató M., Albert I., Tányéros – Mim, Mészáros D. , Madarász, Deutsch L– Skribek – Sejben, Baracskai. Vezetőedző: Visinka Ede.

Vasas: Bősz – Terbe, Szivacski, Gál M., Hajdú, Lakatos Cs. – Kovács M. – Hinora, Kleisz, Szedlár – Birtalan. Vezetőedző: Szanyó Károly.

Az elmúlt napok esőzése nyomán rendkívül mély talajú pálya várja a csapatokat. A nap folyamán pályamunkásaink szivacsokkal próbálták felitatni a pocsolyákat, illetve fűrészporral szórták be a sáros területeket.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés. Mi tiszta sárgában, a vendégek piros-kék szerelésben léptek pályára.

2. perc: Hinora jobb oldali szöglete után Terbe középről, 18 méterről a kapu fölé bombázott.

7. perc: Madarász kapott remek ütempasszt a jobbösszekötő helyén , az ötös és az alapvonal találkozásától középre emelt, ám Baracskainak magas volt egy kicsit a labda és így oda lett a lehetőség.

11. perc: Madarász varázsolta a labdát Baracskai elé, aki a tizenegyes ponton lövés helyett át akarta venni a labdát és addig forgolódott, míg a védők felszabadítottak.

16. perc: Szedlár futotta le a bal oldalon Albertet, a tizenhatos vonalánál okosan visszagurított Birtalan elé, aki tolt rajta egyet, majd a betömörülő védőinket találta telibe.

18. perc: Mim a tizenhatos jobb sarkáról pontosan emelt középre, a berobbanó Albert elől azonban Szivacski kicsúsztatta a labdát.

22. perc: Hinora letalpalta Mészáros Dávidot, sárga lap lett a jutalma.

24. perc: Birtalan a jobbösszekötő helyéről, 12 méterről a bal sarokra tekerte a labdát, Markek azonban biztosan védett.

27. perc: Hinora emelt szabadrúgásból a jobb oldali ötös sarka felé, Birtalan okosan lefejelte a labdát a  hosszú sarok felé. Szerencsénkre az elcsúszott a kapufa mellett.

41. perc: Mim újabb pontos, jobb oldali beadása ajtó – ablak helyzetben találta Skribeket a kaputól 8 méterre. Fiatal csatárunk azonban a kapu fölé belsőzte a labdát.

43. perc: Birtalan félfordulatból, 18 méterről, középről, ballal kapura tűzte a labdát Markek azonban biztos kézzel hárított.

44. perc: A Vasas térfelének közepéről, a jobb oldali vonal mellől Sejben a kapu elé emelte a labdát, mely épphogy elcsúszott Baracskai lába előtt.

44. perc: Albert utolsó emberként röviden passzolta haza a labdát, Szedlár lecsapott rá és a tehetetlen Markek mellett, 12 méterről a kapuba helyezett, 0-1.

45. perc: Óriási egyenlítési lehetőséget hibáztunk el: Skribek 50 méteres indításával Sejben húzott kapura, egy csellel elfektette a rátámadó Hajdút, majd okosan visszagurított az érkező Baracskai elé, aki azonban 10 méterről, óriási helyzetben az égbe bombázta a labdát.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

47. perc: Nem rajtunk múlott: Kleisz tört be nagy lendülettel a jobbösszekötő helyén a tizenhatoson belülre, már elgurított  Markek mellett is, de a visszafutó Mim ki tudta vágni a labdát a gólvonal elől.

52. perc: Mim Gergely 22 méterről, jobbal megcélozta a bal felső sarkot, Bősz nagy bravúrral mentett szögletre.

58. perc: Cserél csapatunk: Deutsch László helyére Kocsis Bence érkezett.

59. perc: Markek óriási kirúgása után a Vasa középső védői egymásra vártak a tisztázással, Baracskai belépett közéjük, majd elhúzta a labdát Bősz mellett és higgadtan az üres kapu közepébe gurított, 1-1.

62. perc: Szivacski rosszul csúsztatta hátra a labdát, Baracskai lecsapott rá és 15 méterről a bal sarokba lőtt, 2-1.

62. perc: Cserélnek az  angyalföldi együttes: Hajdú helyére Tóth Bence érkezett.

66. perc: Birtalan bal oldali begurítását Szedlár a tizenegyespontról a bal alsó sarokba helyezte, 2-2.

70. perc: Mim szabadrúgás beívelését Tányéros visszatette a bal sarok irányába, Skribek óriási helyzetben, három lépésről lőtt, Bősz Levente azonban hihetetlen bravúrral hárítani tudott.

71. perc: Cserél csapatunk: Mim helyére Sipos Zoltán érkezett.

73. perc: Cserélnek a vendégek: Kleisz helyén Daróczi Zoltán folytatja a játékot.

74. perc: Szivacski Donát szándékosan utánarúgott az őt kicselező, nagy lendülettel előre törő Skribeknek, csak a játékvezető jóindulatának köszönheti, hogy megúszta sárga lappal.

79. perc: Harmadik cseréjét is kihasználja csapatunk: Sejben Viktort Pratsler Benjámin váltja.

83. perc: Skribek kezdett nagy cselsorozatba a Vasas térfél közepén, tisztára játszotta magát, ám 11 méteres, jobb sarokra tartó lövését Bősz lábbal hárítani tudta.

84. perc: Bal oldali Vasas szöglet után Terbe futtából, 25 méterről úgy bombázta hálóba, hogy a labda a felső lécről pattant a gólvonal mögé, 2-3.

86. perc: Cserél a Vasas: Hinora helyére Viczián érkezett.

90. perc: A játékvezető 3 percet hosszabbít.

91. perc: Szedlár játszotta tisztára magát a jobbösszekötő helyén, önzetlenül Birtalan elé gurított, aki a tizenegyespontról a bal alsó sarokba helyezett, 2-4.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020