Hétközi forduló, szerdán jön a Tiszakécske

Szerzo:
Feltoltve: 2019.november 5

Holnap hétközi fordulót rendeznek a másodosztályú bajnokságban. A tizenhatodik játéknapon hazai pályán szerepel listavezető csapatunk, a táblázat tizennegyedik helyén tanyázó Tiszakécskét fogadja. A 19 órakor kezdődő összecsapást Gaál Ákos vezeti, segítői Király Zsolt és Kulman Tamás lesznek.

Ha létezik papírforma, akkor erre a meccsre lehet ráfogni, hogy tuti “egyes”. Na és éppen ezeken a találkozókon szokott megdőlni a mindent tudók elmélete – lásd például a hét végi Levante-Barcelona vagy Real Madrid-Betis mérkőzéseket -, ilyenkor szokott meglepetést okozni az esélytelennek vélt gárda. Nem árt tehát kellő óvatossággal hozzáállnunk a meccshez, s ugyanolyan alázatos futballal előrukkolnunk, mint tettük azt például legutóbb Ajkán.

A Simon Antal dirigálta Tiszakécske két győzelemmel kezdte a szezont, ám augusztus nyolcadika óta csupán kétszer nyert. Igaz, négy sikerét olyan csapatok ellen érte el, mint a Békéscsaba és Nyíregyháza (mindkettőt idegenben verte), illetve az Ajka és a Siófok. Elsősorban kevés szerzett góljának köszönheti tizennegyedik helyezését a gárda. Mindennél többet mond, hogy a gárda középső védője, Kardos Norbert két góljával (holtversenyben Kocsissal, Preklettel, Puskással és Kirchnerrel) a házi gólkirály. Több rutinos futballista is Simon Antal rendelkezésére áll: Preklet Csaba többek között megfordult a Vasas és a ZTE együtteseiben, a Ferencvárosban nevelkedő, külföldön is légióskodó Sváb Dániel, a Puskás Akadémián, majd Békéscsabán is éveket töltő, brazil származású Fabio vagy éppen az ex-debreceni Ludánszki Bence egyaránt nyugalmat kölcsönözhet a fiatalabb társaknak.

Csapatunk keretéből továbbra is hiányzik a rehabilitációt végző Daru Bence és Pratsler Benjamin, a többiek azonban egészséges önbizalommal várják a holnap esti bajnoki találkozót.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020