Ez történt a tizennegyedik fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2019.október 28

Számunkra felejthetetlenre sikeredett az NB II-es bajnokság tizennegyedik játéknapja. Csapatunk kihasználva az eddigi listavezető MTK szabadnapját, a Békéscsaba elleni győzelmével a táblázat élére ugrott.

Nem szűkölködött váratlan eredményekben a forduló. A feljutásra pályázó Győri ETO sima vereséget szenvedett az ősszel egyelőre önmagát kereső Dorogtól. Az elmúlt hetekben parádézó Ajka meglepetésre három góllal kikapott a a botladozó Szolnoktól. A forduló előtt kieső helyen álló Budaörs magabiztos győzelmet aratott Soroksáron, míg a Szeged kiütötte otthon a Tiszakécske gárdáját. A forduló rangadóján a Gyirmőt a hosszabbításban szerzett góllal diadalmaskodott a Vasassal szemben. Az ezer sebből vérző Haladás hazai környezetben maradt all a Nyíregyháza ellen, míg a Budafok papírforma győzelmet aratott a sereghajtó Vác ellen.

Eredmények: Aqvital FC Csákvár-Békéscsaba 1-0, Gyirmót-Vasas 2-1, Budafok-Vác 2-0,  Siófok-Kazincbarcika 0-0, Dorog-Győri ETO 3-0, Szeged-Tiszakécske 5-0, Szolnoki MÁV-Ajka 3-0, Soroksár-Budaörs 0-3, Haladás-Nyíregyháza 1-3,

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020