Bizonyítási vágytól fűtve …

Szerzo:
Feltoltve: 2019.október 15

A bajnoki szünet után a hét végén folytatódik a másodosztályú bajnokság. Együttesünk vasárnap Soroksáron lép pályára. Az elmúlt napok munkájáról, a következő összecsapásra való felkészülésről csapatunk kapusát, Markek Tamást faggattuk.

– Az biztos, hogy jót tett a lelkeknek, hogy két győzelem után mehettünk szünetre – felelte érdeklődésünkre az őszi idényben (csapatunkhoz hasonlóan) remek teljesítményt nyújtó Markek Tamás. – Mondanom sem kell, nagyon jó a hangulat az öltözőben, de ez érhető is, hiszen azon túl, hogy igazi közösséget alkot a társaság, még az eredmények is jöttek, jönnek. Magasra tettük a lécet, de úgy érzem, mindenkiben dolgozik a bizonyítási vágy, senkik meg sem fordul a fejében, hogy kényelmesen hátra dőljön. Az elmúlt héten is ugyan olyan keményen dolgoztunk, mint korábban, csupán a hét végére kaptunk két szabadnapot.

Új hét, új lehetőségek …

– Vasárnap Soroksárra látogatunk. Egy olyan csapathoz, mely hozzánk hasonlóan futballozni szeret, s nem arról szól számára a meccs, hogy betolja a buszt a kapuja elé. Biztos vagyok benne, hogy a közönség élvezetes mérkőzést láthat majd a Haraszti úti pályán. Az elmúlt években rendre szoros meccset vívtunk, egy, egy győzelem és vereség mellett kétszer döntetlenre végeztünk, azaz most sem lehet azt állítani, hogy bármelyikünk esélyesebb lenne a másiknál. Természetesen azon leszünk, hogy a mi akaratunk érvényesüljön és pontot, pontokat hozzunk haza.

A vasárnapi bajnoki találkozó 14.30-kor kezdődik a Szamosi Mihály Sporttelepen.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020