Vége: Aqvital FC Csákvár-ETO FC Győr 3-2 (3-1)

Szerzo:
Feltoltve: 2019.szeptember 29

Ma délután a listavezető győri gárda ellen lép pályára csapatunk a bajnokság tizedik fordulójának mérkőzésén. A találkozó alakulását 17 órakor kezdődő online közvetítésünk révén követhetik figyelemmel.

Nem könnyítette meg Visinka Ede vezetőedző dolgát, hogy Baracskai és Daru Bence után szombaton egy újabb támadó dőlt ki a sorból. Pratsler Benjamin összerúgott játékostársával és lábujj sérülést szenvedett.

Aqvital FC Csákvár-ETO FC Győr 3-2 (3-1)

Tersztyánszky Ödön Sportközpont, 600 néző, vezeti: Nagy Róbert (Márkus Tamás, Kis Zoltán)

Aqvital: Markek – Csató M., Albert I., Tányéros – Tamás, Kocsis B., Mészáros D., Madarász, Deutsch L. – Skribek, Sejben. Vezetrőedző: Visinka Ede.

ETO: Horváth T. – Kovács K., Gengeliczki, Vári, Kalmár O. – Vashkeba, Charizopulos – Andric, Bagi, Szánthó – Horváth Z. Vezetőedző: Boér Gábor

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés. Mi tiszta sárgában, a vendégek pedig tiszta zöld szerelésben léptek pályára.

1. perc: 13 másodpercet kellett várni ahhoz, hogy szöglethez jussunk: Sejben futotta meg a győri védelmet, a jobb oldali alapvonalról középre lőtt labdája Gengeliczkiről pattant az alapvonalon túlra. A sarokrúgás után Mészároshoz került a labda, aki a tizenhatos jobb sarkáról remekül lögybölt Madarász elé, aki a tizenhatos vonaláról, 5 méterre az alapvonaltól a hosszú, felső sarokba emelte a labdát, 1-0.

3. perc: Összeteheti a két kezét a Győr, hogy nem került máris két gólos hátrányba: Kocsis-Sejben-Skribek volt a labda útja. Szinte sakk-mattra játszottuk a helyzetet, de Skribek lövésébe végül bele tudtak lépni Váriék és így felszabadult a győri kapu.

6. perc: Albert húzta vissza Horváth Zoltánt a kaputól 20 méterre, sárga lap lett a jutalma. Szánthó Regő szabadrúgása nem talált kaput.

11. perc: Összehoztuk a győriek egyenlítő gólját: már megszereztük a labdát a tizenhatosunk előterében, ám Madarász ahelyett, hogy kivágta volna a labdát, cselezni próbált. Bagi elvette tőle, azonnal Szánthóhoz játszott, aki 10 méterről, a balösszekötő helyéről kilőtte a bal alsó sarkot, 1-1.

16. perc: Röviden hátrapasszolt győri labdára Skribek csapott le a felezővonal közelében, Vári és Gengeliczki között megpróbált kapura törni, de hosszan szöktette magát és mentettek előle.

17. perc: Deutsch kapott remek labdát a bal oldalon, pompásan rúgta középre a labdát. A középen érkező Sejben előtt ugyan még elsuhant. ám a hosszún jött Kocsis Bence és 5 méterről a bal sarokba helyezett, 2-1.

22. perc: Kovács Krisztián lecsúszott jobb oldali beadásánál kellett résen lennie Markek Tamásnak, a hulló falevélként alászálló labdát a léc fölé tenyerelte.

26. perc: Sejben lépett ki megint a leshatárról, Gengeliczki mellett csinált egy cselt a tizenhatos vonalánál, majd lövésre kínálta fel a labdát az érkező Skribeknek, aki 18 méterről a bal felső sarok mellé tekert.

28. perc: Tányéros Ádám elkésett becsúszásával buktatta Kovács Krisztiánt  a bal oldali vonal mellett. Örülhetünk, hogy megúszta sárga lap nélkül.

30. perc: Sejben bal oldali beadását Kocsis ollózva a léc fölé lőtte.

31. perc: Albert 25 méterről, jobbal lepókhálózta a jobb felső sarkot, 3-1.

35. perc: Alig lélegeztünk föl, hogy a győri szabadrúgás után Tányéros még időben ki tudta vágni a labdát, mikor máris azért kellett bosszankodnunk, hogy Sejben és Skribek villám támadása az utolsó passz pontatlansága miatt csak ziccer volt és nem gól.

38. perc: A térfelünk közepéről, a bal oldalról végezhetett el szabadrúgást Andric, a hosszú sarok irányába betekert labdáját Vári 5 lépésről a léc fölé emelte.

45. perc: Tamás bolondította meg Kalmárt a jobb oldali szögletzászlónál, belőtt labdáját Skribek visszatette lövésre Albertnek, aki 18 méterről a jobb sarok mellé lőtt.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

47. perc: Szánthó jobb oldali szöglete után a tömörülésben valamelyik védőnk kezére pattant a labda, tizenegyes. Horváth Zoltán higgadtan a kapu közepébe helyezett, 3-2.

54. perc: Andric bal oldali szabadrúgását Markek óriási bravúrral ütötte el Horváth Zoltán elől.

59. perc: Mindkét csapat cserél: Gengeliczki helyére Vukasovic, Charizopulos helyére Borbély, nálunk pedig  Skribek helyére Major érkezett.

61. perc: Madarász a balösszekötő helyéről, óriási helyzetben a kapu mellé lőtt.

62. perc: Eldönthettük volna a meccset: Tamás Nándor remek kiugratást kapott Sejbentől, még megkerülte futtában Várit, majd 14 méterről, a tehetetlen Horváth mellett a bal sarok mellé gurított.

67. perc: Harmadik cseréjét is kihasználja a Győr: Horváth Zoltán helyére Lovrencsics Balázs érkezett.

68. perc: Bagi 20 méteres, bal felső sarokba tartó tekerését Markek óriási bravúrral tenyerelte szögletre.

70. perc: Albert buktatta a nagy lendülettel előretörő Vashkebát a kaputól 18 méterre.Bagi szabadrúgása saját játékosát találta el és így felszabadult a kapunk.

71. perc: Tamás Nándor és Major Gergő kényszerítője után Major éles szögből leadott lövését Horváth bravúrral hárította a bal kapufánál.

73. perc: Cserél csapatunk: Mészáros Dávid helyén Nándori Botond folytatja a játékot.

Ezekben a percekben nagyon nyom a Győr. Szemmel láthatóan most minden energiánkat felemészti, hogy elrúgjuk kapunk előteréből a labdát.

80. perc: Albert és Csató sem tudta elfejelni a felívelt labdát, így az Szántó elé került, aki 13 méterről, senkitől sem zavartatva lőhetett kapura, Markek azonban óriási bravúrral hárított.

81. perc: Cserél csapatunk: Sejben Viktor helyére Farkas Aurél érkezett.

83. perc: Tányéros állította meg a felezővonal közelében Andricot, a játékvezető szerint szabálytalan volt és a sárga lapot is felmutatta neki.

86. perc: Kocsis Bence tört előre nagy lendülettel a balösszekötő helyén. Már kicselezte Vukasovicot is, aki buktatta, így azonnal villant a sárga.

87. perc: Ezt megköszönhetjük  Győrnek: Szánthó jobb oldlai szadrúgása Váriról, a teljesen egyedül álló Vukasovic elé pattant, aki 3 lépésről a kapu elé gurított.

89. perc: Ismét óriási helyzetet dolgozott ki a Győr: Vashkeba a bal oldali alapvonalról estében középre emelt, Lovrencsics két lépésről kapura passzírozta a labdát, Markek bravúrral védett, majd a kipattanó labdát is mentette Andric elől.

A játékvezető 3 percet hosszabbít.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

 

 

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020