Meglepetésre készen …

Szerzo:
Feltoltve: 2019.szeptember 27

Vasárnap a táblázat első helyén álló Győri ETO együttesét fogadja csapatunk bajnoki összecsapáson. A két gárda éppen ellentétes “hullámhosszon” van: a vendégek utolsó három tétmeccsüket egyaránt megnyerték, míg mi a Szeged, a Szolnok és a DEAC ellen vereséget szenvedtünk.

– Egyértelmű célunk, hogy megszakítsuk rossz sorozatunkat – felelte kapásból honlapunk azon érdeklődésére vezetőedzőnk, Visinka Ede, hogy mire számít a listavezető elleni összecsapáson. – Jól kezdtük a bajnokságot, ám a szegedi meccs óta megtorpantunk. Ugyan játékunk többé, kevésbé rendben volt, ám az a plusz, amit a győzelmek alkalmával hozzá tudtunk tenni, már elmaradt. A hozzáállásra, az akarásra nem lehet egy rossza szavam sem, tisztességesen dolgoznak a srácok, a Győr ellen viszont több kell, mint az elmúlt hetekben..

Nem lesz egyszerű, a vendégek önbizalommal telve, győzelmi reményekkel jönnek Csákvárra.

– Tisztában vagyunk a zöld-fehérek erényeivel, ám mindez nem bizonytalaníthat el minket. Ismerjük egymást Boér Gáborral, szerintem mindketten tudjuk, mire számíthatunk a másik csapatától. Míg mondjuk a Szolnok úgy érkezett hozzánk, hogy elkerülje a vereséget, a Győr nyerni jön, s ez óriási különbség. Biztos vagyok benne, hogy élvezetes, jó meccset láthatnak majd szurkolóink vasárnap délután. Támogatásukkal meglephetjük a listavezetőt.

 Akadnak hiányzók a keretből …

– … így a többiek most bebizonyíthatják, hogy “tökös” gyerekek. Baracskai Rolandra eltiltás, Galambos Ádámra és Kiprich Dávidra eltiltás miatt nem számíthatok.

Az elmúlt két esztendőben négyszer találkoztunk az ETO-val: kétszer 3-1-es győzelmet arattunk, míg egyszer 4-1-es, egyszer 2-1-es vereséget szenvedtünk. A vasárnap 17 órakor kezdődő találkozót Nagy Róbert vezeti, segítői Márkus Tamás és Kis Zoltán lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020