A Győr ellen is a lelátón …

Szerzo:
Feltoltve: 2019.szeptember 25

Már egy hónapja, hogy csapatunk kapitánya, Kiprich Dávid eltűnt szurkolóink szeme elől. Szeptember elsején még pályára lépett a Siófok ellen megnyert bajnoki találkozón, ám azóta hiába keresték nevét az összeállításokban.  s biztos, hogy a hét végi, Győri ETO elleni meccset is ki kell hagynia.

– öt hete, hogy egy edzésen összerúgtam Albert Pistivel, s mindketten igencsak megsínylettük a találkozást – elevenítette fel sérülése pillanatát Kiprich Dávid. – Bár neki is fájt, ő olcsón megúszta, én viszont néhány napos pihenőre kényszerültem.A röntgen akkor semmiféle elváltozást nem mutatott ki, így újra edzésbe álltam, játszottam. Mivel azonban a fájdalom nem, hogy múlt volna, sokkal inkább egyre erősebb lett, elküldtek MRI-re, s ekkor kiderült, hogy berepedt a talpélem. Kellemetlen sérülés, hiszen a pihentetésen kívül nem igen van rá gyógymód.

Hol tart most a felépülésed?

– Több, mint egy hónapja történt az eset, a teljes pihentetés mellett azért a konditeremben igyekeztem magam karban tartani. Ma már a séta vagy kocogás nem okoz fájdalmat, de sprintelnem még nem szabad. Ugyan vasárnap, a Győri ETO ellen még csak nézőként foglalok helyet a lelátón, ám ha minden jól megy, a jövő hét vége felé már bekapcsolódhatok a közös munkába. Jókor jön a jövő hét végi, Dorog elleni meccset követően a bajnoki szünet, s reményeim szerint Soroksáron már ott lehetek a keretben.

A listavezető elleni hét végi bajnoki mérkőzésünk vasárnap 17 órakor kezdődik.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020