Új Sejben Viktor az Aqvitalnál …

Szerzo:
Feltoltve: 2019.augusztus 26

Csapatunk az MTK után vasárnap este egy másik feljutásra esélyes csapatot, a Haladást is legyőzte, így öt forduló után pontveszteség nélkül, négy pont előnnyel áll az NB II-es táblázat első helyén. A tegnapi 3-1-es sikerünkkel véget ért összecsapáson a mezőny legjobbjának Sejben Viktor bizonyult.

– Az elmúlt szezonom nem úgy sikerült, ahogy azt elterveztem – vélekedett a tavalyi sorozatról a szurkolóink körében is roppant népszerű Sejbi. – Kevés lehetőséget kaptam, ami ugyan több munkára ösztönzött, de nem pótolta a tétmeccseket. Ma már azonban nem foglalkozom vele. Nyáron nagy változások történtek nálunk, új szakmai stáb, rengeteg új játékos érkezett. Én pedig megkaptam a bizalmat, mellyel igyekszem élni. Bár én érzem a korábbi meccshiány okozta fizikai lemaradást, szép lassan azért utolérem magam. Örülök, hogy jól sikerült a tegnapi meccsünk, nem csak a csapatnak, nekem is kijött a lépés.

Nem csak, hogy több lehetőséget kapsz, de más poszton is szerepelsz …

Valóban, eddig sokkal inkább szélső voltam, ám nekem jobban fekszik a kétékes játék. A sok elmozgás során érvényesíteni tudom a gyorsaságomat, s a jelek szerint a kombinatív játékban is megtaláljuk egymást Baracskai Rolanddal.

Az a lelátóról is tökéletesen látszik, hogy egy “új” Sejben Viktor lép pályáról hétről, hétre.

– Élvezem a focit, jól érzem magam a bőrömben. Az eddig öt meccsből háromszor kezdő voltam, egyszer csereként léptem pályára, s végre gólokat szereztem.

Öt meccs, öt győzelem. Ennél jobb rajtot elképzelni sem lehet.

– A felkészülés alatt nem foglalkoztunk esélylatolgatással, csak az elvégzendő munkára fókuszáltunk. Most fut a szekér, s ezzel magasra tettük a lécet, de nem is szeretnénk ebből visszavenni. Szerdán megyünk Gyirmótra. Harcos, jó csapat a Csertői-alakulat, nem véletlenül tartják a feljutás egyik esélyesének. Ennek ellenére pontért, pontokért utazunk Győrbe.

Csapatunk a bajnokság hatodik fordulójában, szerdán 19 órakor a gyirmóti Alcufer-stadionban lép pályára.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020