Ez történt az ötödik fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2019.augusztus 26

Az NB II-es bajnokság ötödik fordulójának legnagyobb szenzációját csapatunk okozta azzal, hogy a tavasszal még élvonalban szerepelt Haladás együttesét legyőzve továbbra is száz százalékos teljesítménnyel áll a mezőny élén.

Az előző idényben szinte mindvégig a kiesés elől menekülő Siófok és Budafok megtáltosodott az idei szezonra, a Szeged, illetve a Dorog vendégeként aratott győzelmükkel megerősítették helyüket az élmezőnyben. A Győri ETO hazai pályán nem bírt a Kazincbarcikával, míg az MTK gólgazdag mérkőzésen osztozkodott meg a pontokon a Békéscsabával. A Vasas idegenben, Tiszakécskén talált vissza az eredetileg kijelölt útjára, ugyanakkor a Budaörs hazai környezetben maradt pont nélkül. A lesajnált, kizárás határán táncoló Balmazújváros sikere bőven belefér a bravúr kategóriába. A Soroksár gyengébb játékkal is nyerni tudott a Vác ellen, míg a Gyirmót a Tisza-partján szerezte meg idei első győzelmét.

Eredmények: Aqvital FC Csákvár-Haladás 3-1, Szeged-Siófok 1-3, Győri ETO-Kazincbarcika 1-1, Dorog-Budafok 1-2, Békéscsaba-MTK 3-3, Tiszakécske-Vasas 1-3, Budaörs-Balmazújváros 1-2, Soroksár-Vác 1-0, Szolnoki MÁV-Gyirmót 0-3.

Az Ajka-Nyíregyháza mérkőzés a pálya használhatatlansága miatt elmaradt.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020