Biztató, amit láttam …

Szerzo:
Feltoltve: 2019.július 1

Csapatunk szombaton lejátszotta szezon előtti első felkészülési mérkőzését. Bár az eredmény ilyenkor másodlagos – pláne, hogy élvonalbeli együttessel találkoztunk – azért a 2-1-es vereség miatt nem kell a “kardunkba dőlni.”

– Én is úgy gondolom, hogy nem nyújtottunk rossz teljesítményt, különösen annak fényében, hogy a Puskás Akadémia előrébb tart a felkészülésben, mint mi – vélekedett a kilencven percről csapatunk vezetőedzője, Visinka Ede. – Láttam kimondottan biztató jeleket. A játékosok igyekeztek visszaadni abból, amit az elmúlt egy hétben gyakoroltunk. Ugyan a letámadásban, illetve visszatámadásban még akadtak hibák, de a gólunkat is például egy, az ellenfél térfelén történt labdaszerzésből értük el. Nem készültünk rá a meccsre, a héten azonnal belecsaptunk a munkába, így azt is megtapasztalhattam, hogy akarattal miként tudják kompenzálni a fáradtságot játékosaim. Úgy érzem, a látottakra lehet építkezni …

Csapatunk következő felkészülési mérkőzését június 6-án, szombaton 11 órakor, a szlovák másodosztályú FC Komárno ellen vívja, idegenben.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020