Albert, Baracskai, Galambos, Farkas …

Szerzo:
Feltoltve: 2019.június 27

A hétfői, keddi “bemutatkozó” edzések után szerdán már dupla tréning szerepelt csapatunk heti programjában. Visinka Ede vezetőedző és stábja igyekezett az óriási hőséghez alakítani a tréningek időpontját – kora délelőtt és késő délután -, ám ez nem jelentette azt, hogy kímélték volna a játékosokat.

– Még a civil életben sem egyszerű ezt a hőséget elviselni, nem hogy a pályán zakatolva, de hát muszáj megfelelő erőállapotba kerülni, ahhoz pedig dolgozni kell – vélekedett szakvezetőnk a csütörtök délelőtti edzés előtt. – Albert István túl van az orvosi vizsgálaton, megnyugtató eredményeket kaptunk, így remélem sikerül megegyeznünk szerződtetéséről. Jó hír számunkra, hogy a télen, kölcsönbe érkezett Baracskai Roland ügyében sikerült megegyeznünk a Mezőkövesddel, s a következő bajnokságban is csapatunkat erősíti.

Ugyanakkor továbbra is kérdéses a Diósgyőrben, illetve Mezőkövesden próbajátékon szereplő Galambos Ádám és Farkas Aurél sorsa. Ők ezen a héten – engedéllyel – az NB I-es borsodi klubokkal készülnek, azt követően derül ki, hogy maradnak-e az Aqvitálnál vagy az élvonalban folytatják pályafutásukat.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020