Korosztályos válogatott érkezett

Szerzo:
Feltoltve: 2019.június 21

Azzal, hogy az Aqvital FC az élvonalbeli Puskás Akadémia fiókcsapataként működik, remek fejlődési lehetőséget biztosít azon tehetséges fiatal játékosok számára, akik a harmadosztályban már bizonyítottak, ám az NB I-re – talán – még nem elég érettek. Ezt az elmúlt években sikerült bizonyítanunk a Felcsútra visszakerült vagy más klubokhoz “felfelé” igazolt játékosokkal. Amint az várható volt, idény nyáron ismét kapunk kölcsön olyan fiatalokat, akikben “mocorog” valami.

– Mivel évek óta az akadémián dolgoztam, ismerem a felhozatalt, így nem volt nehéz szemezgetni azok között, akik megérettek az előrelépésre – vélekedett csapatunk vezetőedzője, Visinka Ede. – Az U15, majd U16 után az elmúlt évben már az NB III-as gárdát irányítottam Felcsúton. Három olyan fiatal kerül most Csákvárra, akik meghatározó tagjai voltak a tavasszal a Nyugati csoportban bronzérmet szerzett Puskás II-nek. Az U18-as válogatott tagja Kocsis Bence, aki első felnőtt idényében 7 góllal járult hozzá a dobogós helyezéshez. A 20 éves, szintén támadó középpályás Mim Gergely  huszonhat bajnokin lépett pályára (4 gólt szerzett), míg a 18 éves középpályás, Sipos Zoltán huszonháromszor kapott lehetőséget kezdőként a felnőttek között. Hétfőn mindhárman velünk kezdik meg a felkészülést Csákváron.

Bár Markek Tamás és Hermány Bence szerződése él – és maradnak is klubunknál -, Tóth Balázs Felcsútra való visszatérésével egy kapusra még szükségünk van. Az sem lehetetlen, hogy a hálóőr is a “nagytestvértől” érkezik …

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020