Túl a bemutatkozáson …

Szerzo:
Feltoltve: 2019.június 20

Véget ért a nyári szabadság csapatunk tagjai számára. Bár szerdán még csak orvosi vizsgálat várt játékosainkra, a felmérések mellett sokkal “érdekesebb” találkozó is várt rájuk: először találkoztak az új “főnökkel”, Visinka Ede vezetőedzővel.

– A szakmai stáb tagjaival együtt bemutatkoztunk a játékosoknak – tájékoztatta honlapunat csapatunk új szakvezetője. – Mivel velem együtt Papp Róbert erőnléti és Berndt András pályaedző is a Puskás Akadémiáról érkezett, keretünk felcsúti tagjait ismerősként üdvözölhettük, míg Bíró Szabolcs kapusedzőt már csak játékosmúltja miatt sem kellett különösebben bemutatni. Ismertettem a játékosokkal a nyári felkészülési menetrendet, majd igyekeztem mindenkivel egy, két szót külön is váltani. Hivatalosan hétfőtől kezdődnek meg az edzések, az első héten Csákváron, majd a folytatásban már Felcsúton is lesznek foglalkozások. Jelenleg még szervezés alatt van, július közepe táján edzőtáborba utazunk. A bajnoki rajtig hat felkészülési meccsen lépünk pályára. Először június 29-én, a Puskás Akadémia ellen láthatják szurkolóink az átalakulóban lévő csapatunkat, majd találkozunk a Komarnoval, az Ajkával és a kis-Honvéddal, illetve az edzőtáborban két nemzetközi meccs vár majd ránk.

Lehet már valamit tudni az új keret összetételéről?

– Az már biztos, Csató Martin és Tányéros Ádám személyében két új középső védő kezdi meg velünk a felkészülést, de szeretnénk még egy harmadikat is igazolni. A tárgyalások zajlanak vele, remélhetően hétfőig eldől, hogy elfogadja-e ajánlatunkat vagy sem. Tóth Balázs és Csilus Ádám távozásával kapusra és jobb oldali védőre  mindenképpen szükségünk van, a kiszemeltek megvannak, napokon belül bejelenthetjük érkezésüket.

Az MLSZ ismét bevezeti a kettős játékengedélyeket. Erről van valamilyen konkrét információja?

– Az én tudomásom szerint, az érintett NB I-es és NB II-es kluboknak szerződést kell kötniük öt, 21 éven aluli játékos “közös” szerepeltetéséről. Őket a bajnoki szezon kezdetéig (esetleg az átigazolási időszak lejártáig – a szerk.) meg kell nevesíteni. Már tárgyalunk ez ügyben is a Puskás Akadémiával, de nevekkel egyelőre nem tudok szolgálni.

Játékoskeretünk alakulásáról folyamatosan tájékoztatjuk szurkolóinkat.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020