Itt a második …

Szerzo:
Feltoltve: 2019.június 18

Még nincs huszonnégy órája, hogy klubunk elnöke, Nagy Sándor bejelentette első nyári szerzeményünk, Csató Martin érkezését, s íme, már itt is van a második új fiú.

Mikor kiderült, hogy Baranyai Ádám, Csonka Bonifác, és Dulló Martin is távozik Csákvárról, nagy a volt riadalom szurkolóink körében, mondván egyetlen középső védő, Kiprich Dávid maradt tavaszi keretünkből. Nos első két nyári igazolásunk éppen ezen a poszton érzi legotthonosabban magát. Csató Martin után ugyanis Tányéros Ádám is a védelem tengelyében játszik a legszívesebben.

A 28 éves Tányéros Ádám ifjúsági korában Felcsúton nevelkedett, majd 2010-ben a Vác színeiben mutatkozott be a másodosztályban. A piros-kékektől az akkor szintén NB II-ben szereplő Kozármislenyhez vezetett az útja, az elmúlt öt esztendőt pedig a Budaörs gárdájánál töltötte. A zöld-feketék színeiben közel 150 bajnokin szerepelt, az elmúlt években pedig mint csapatkapitány (is) segítette Bognár György munkáját. Mindennél többet mond teljesítményéről, hogy miközben a sokak által lesajnált, “hontalan” Budaörs 2018-ban és 2019-ben valósággal szárnyalt az NB II-ben, Ádám három(!) bajnoki kivételével minden alkalommal kezdőként lépett pályára.

Tányéros Ádámnak szurkolóink nevében is sok sikert kívánunk csákvári szerepléséhez.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020