Mészáros Dávid, az örök sárga lapos

Szerzo:
Feltoltve: 2019.június 11

Bár még mindig csak 22 éves, már rutinos játékosnak számít csapatunk fiatalja, a Puskás Akadémián nevelkedő Mészáros Dávid. Három évvel ezelőtt került az Aqvital FC-hez, s azóta lejátszott 83 NB II-es bajnokit és 5 kupameccset a színeinkben.

– Fura érzés, hogy már vannak nálam fiatalabbak a csapatban – felelte azon érdeklődésünkre mosolyogva Dávid, hogy lassan belép az “öregek” táborába Csákváron. – Igazából pozitív emlékeket őrzök az elmúlt szezonról, s ez köszönhető annak, hogy idén elkerültek a sérülések. Ha tavaly tavasszal nem hagyok ki hosszabb időt a hátam miatt, már közel járnék a száz másodosztályú bajnokihoz. A formánk tavasszal ugyan hullámzó volt, de így is gond nélkül teljesítettük a célkitűzésünket. Különösen idegenbeli mérlegünkre lehetünk büszkék, hiszen 19 meccsből mindössze hármat veszítettünk el. Arra sajnos már soha nem kapunk választ, mit lett volna, ha Nagy Zsolt, Bobál Geri és Tamás Nándi is velünk van a bajnokság második felvonásában. Úgy érzem, nekem is sikerült hozzátennem a magamét, hogy végül a tizenegyedik helyen végeztünk.

Esetedben nem mehetünk el szó nélkül a sárga lapok mellett. Három év alatt huszonhétszer figyelmeztettek a játékvezetők …

– Pedig nem hiszem, hogy az átlagnál többet szabálytalankodnék, csak valahogy mindig nálam fogy el a játékvezetők türelme. Azért egy meccsnél többet még egyszer sem kellett eltiltás miatt kihagynom, ráadásul egyszer sem kaptam piros lapot. Azt hiszem ez azért bizonyítja, hogy nem vagyok durva játékos.

A Felcsútról érkezett fiatalok esetében mindig kérdéses a következő szezon …

– Jól érzem magam Csákváron, így rajtam nem múlik, hogy ősszel is sárga-kékben fussak ki a pályára.

Csapatunk tagjai számára június 20-án kezdődik a felkészülés.

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020