Ez történt a harmincnyolcadik fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2019.május 20

Az utolsó forduló mérkőzéseit rendezték tegnap délután a 2018-19-es másodosztályú labdarúgó bajnokságban. A nagy kérdések már korábban eldőltek, a ZTE és a Kaposvár harcolta ki a feljutást, míg a Cegléd, Mosonmagyaróvár, Monor hármas búcsúzott az NB II-től.

A ZTE bajnokhoz illő teljesítménnyel rukkolt ki a Vasas otthonában és kihasználva korai emberelőnyét, kiütéses győzelmet aratott. A Kaposvár hazai környezetben fogadta a Soroksárt és szurkolói örömére otthon tartotta a pontokat. A Gyirmót pontot szerzett Nyíregyházán, ezzel dobogósként zárta a pontvadászatot. A Békéscsaba vereséggel búcsúzott közönségétől, míg a Győri ETO magabiztos győzelmet aratott a megyei rangadón a Mosonmagyaróvár ellen. A Balmazújváros bent maradása tudatában kiütötte a Vác gárdáját, a Siófok pedig pont nélkül küldte haza a már kiesett Ceglédet. A Tiszakécske és a Dorog döntetlennel zárta az évadot, a sereghajtó Monor viszont legalább szépen búcsúzott a Budafokkal szemben.

Eredmények: Aqvital FC Csákvár-Budaörs 0-4, Vasas-Zalaegerszeg 0-5, Kaposvár-Soroksár 3-1, Nyíregyháza-Gyirmót 1-1, Békéscsaba-Kazincbarcika 0-3, Győri ETO-Mosonmagyaróvár 2-0, Balmazújváros-Vác 4-0, Siófok-Cegléd 2-0, Tiszakécske-Dorog 1-1, Monor-Budafok 2-1.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020