Vége: Aqvital FC Csákvár-Budaörs 0-4 (0-2)

Szerzo:
Feltoltve: 2019.május 19

Ma délután rendezik a másodosztályú labdarúgó bajnokság zárófordulóját, melyen csapatunk a szomszédos Budaörs gárdáját fogadja. A 14.30-kor kezdődő összecsapás alakulását online közvetítésünk révén is figyelemmel követhetik.

Vezetőedzőnk, Szijjártó István ezúttal “megvariálta” támadó szekciónk összeállítását, így bekerült a kezdőbe Daru Bence és új poszton szerepel Baracskai Roland. A vendégek kezdő tizenegye a bemelegítés alatt még változott, a megsérült Csiki Norbert helyére Fejős Áron került.

Aqvital FC Csákvár-Budaörs 0-4 (0-2)

Tersztyánszky Ödön Sportközpont, vezeti: Dolnegó Bálint (Mohos Milán, Aradi József)

Aqvital: Markek – Papp M., Dulló, Baranyai , Deutsch L. – Farkas A., Mészáros D. – Szabó M. , Sándor Gy., Baracskai – Daru. Vezetőedző: Szijjártó István.

Budaörs: Demjén – Fodor D., Kékesi, Tányéros Á., Ódé, Medgyes – Sajbán Miklós – Lengyel B., Sajbán Máté, Czvitkovics  – Fejős. Szakmai igazgató: Bognár György.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés. Mi sötét kétben, a vendégek szürke-fehér csíkos szerelésben léptek pályára.

2. perc: Baracskai a jobbösszekötő helyéről, 15 méterről, ballal megcélozta a rövid sarkot, labdája egy védőn irányt változtatva veszélyesen közeledett a bal alsó sarok felé, de Demjén vetődve hárítani tudott.

6. perc: Kékesi lökte föl Baracskait a tizenhatos jobb sarkának közelében. A szabadrúgásból Papp Máté remekül tekert a hosszú sarok irányába, Dulló lefejelte a labdát, Baracskai 8 méteres lövését azonban blokkolták a budaörsi védők.

12. perc: Sándor György nagy szólója után a balösszekötő helyéről középre gurított, a rövid sarokra bevetődő daru elől Kékesi szögletre mentett.

14. perc: A Mészáros Dávid által tovább passzolt labdát Baracskai Roland középről, 18 méterről azonnal kapura pörgette. Demjén a jobb felső saroknál húzta le a labdát.

16. perc: Sajbán Miklós a balösszekötő helyéről, a felezővonal közeléből a lesen álló Fejes elé tálalta a labdát, Mohos Milán asszisztens elaludt, a vendégek támadója pedig higgadtan, Markek Tamást kicselezve a bal sarokba gurított, 0-1.

20. perc: Fejős a jobbösszekötő helyéről, 20 méterről, szép mozdulattal tekert a jobb felső sarok irányába. Markek már verve volt, de a labda centikkel elkerülte a kaput.

27. perc: Baracskai Roland kapott sárga lapos figyelmeztetést, miután akasztotta Fodort.

29. perc: Gyönyörű jobb oldali támadást vezettünk: Szabó Máté leheletfinom csellel becsapta Medgyest, Papp Máté sarokkal visszatette elé a labdát, ám mielőtt az ötös sarkáról lőhetett volna, a hátulról becsúszó Ódé hazasodorta előle a labdát.

31. perc: Papp Máté jobbról remekül tekert a kapu elé, a kivetődő Demjén kezéből kiperdült a labda, ám mielőtt Mészáros lőhetett volna, menteni tudtak a budaörsi védők.

34. perc: ezt megúsztuk: Czvitkovics a balösszekötő helyéről mesteri labdát ívelt a jobb oldali tizenhatos sarkára érkező Sajbán Máté elé, aki az alapvonalról élesen visszagurított az érkező Fejős elé, aki 3 lépésről a felső lécre spiccelte a labdát.

38. perc: Baracskai remek jobb oldali szögletét Demjén a már éppen fejelő Daru elől, az utolsó pillanatban ütötte el.

40. perc: Dulló Martin már elfejelte a labdát Fejős elől a kapunktól 20 méterre, mikor mind a ketten a földre kerültek. A játékvezető úgy ítélte meg, hogy Dulló megütötte ellenfelét és felmutatta a piros lapot.

41. perc: Cserél csapatunk: Daru Bence helyére Kiprich Dávid érkezett.

43. perc: Czvitkovics szabadrúgása a sorfalról levágódott, a hosszú oldalról Fodor középre emelt, a lesen tartózkodó fejős pedig 5 méterről a kapuba kotorta, 0-2. Mohos Milán ezúttal is igencsak lemaradt az átadásról, így a játékvezető megadta a gólt.

A játékvezető 1 percet hosszabbít.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

51. perc: Cserélnek a vendégek: Medgyes helyére Tóth Keve érkezett.

56. perc: Újabb vendégcsere: Tányérost Marques-Arosa váltotta.

58. perc: Papp Máté mellett látványosan elesett Sajbán Máté, a játékvezető meglepetésre tizenegyest ítélt, melyet Czvitkovics higgadtan a jobb sarokba helyezett, 0-3.

59. perc: Cserélt csapatunk, Farkas Aurél helyére Molnár Csaba érkezett.

64. perc: Cserélnek a vendégek: Fodor helyére Csobánki érkezett.

68. perc: Harmadik cseréjét is kihasználja csapatunk: Papp Máté helyén Oroszi Dániel érkezett.

73. perc: Az első szabályos gólját érte el a Budaörs együttese, a találkozó állasa mégis 0-4. Fejős Áron egy gyönyörű mozdulattal tekert a jobb felső sarokba.

74. perc: Dolnegó Bálint játékvezető feltette működésére a koronát: egy tiszta szerelés után Sajbán Máté hasra esett, a játékvezető pedig büntetőt ítélt. Lengyel Béla tizenegyesét Markek Tamás bravúrral kiütötte.

79. perc: Molnár Csaba sistergős, 25 méteres lövése szinte leborotválta a felső lécet.

90. perc: A játékvezető 2 percet hosszabbít.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020