Teher a hazaiak vállán …

Szerzo:
Feltoltve: 2019.május 10

A bajnokság hét végi, utolsó előtti fordulójában Mosonmagyaróvárra látogat csapatunk. A vasárnap 17 órakor kezdődő összecsapást Horváth Tibor vezeti, segítői Mohos Milán és Szabó Péter lesznek.

Ilyenkor a bajnokság vége felé közeledve gyakran előfordul, hogy már nincs igazi tétje egy, egy mérkőzésnek. Nos, ez nem ilyen lesz. Mert bár csapatunk már teljesítette a minimális elvárást, a hazaik torkán ott a kés. A mosonmagyaróvári gárda az életéért, a bent maradásért küzd, a hátralévő két mérkőzésen kell(ene) bebiztosítani jövő évi tagságát. Eddig csak annyi dőlt el, hogy a sereghajtó Monor kiesett, s a Balmazújváros, Cegléd, Mosonmagyaróvár trióból kettő szintén búcsúra kényszerül. A különbség köztük mindössze három pont, azaz nem sok, de a bent maradáshoz nyerni kell.

Hogy nem volt egyszerű éve az óváriaknak bizonyítja, jelenleg már a harmadik szakvezető irányítja a gárdát. Az őszt Várhidi Péterrel kezdték, majd jött az ex-vasasos Tóth András, aztán a bajnoki hajrának már Király Józseffel vágtak neki. Az általa dirigált hat meccsen két vereséget, három döntetlent és egy győzelmet ért el kék-sárga legénység. Legutóbb Siófokon 3-1-es “zakóba” futott bele az együttes. Ugyanakkor viszont hazai pályán pontot vett el a bajnok Zetétől és legyőzte a feljutásra pályázó Vasast …

Különösen oda kell figyelnünk az elmúlt hetekben jó formában futballozó támadójára, Szabó Bencére, aki egymaga 10 gólt szerzett az idényben, de a nem is olyan régen még Csákváron futballozó Jelena Richárd is hat találatnál jár. Rajtuk kívül is akad ismerős, rutinos játékos az MTE-ben, a villámgyors Eszlátyi István, vagy például Kovács Ádám tört már borsot az orrunk alá korábbi csapatában.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020