Ez történt a harminchatodik fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2019.május 6

Tegnap este a harminchatodik forduló mérkőzéseit rendezték meg az NB II-es bajnokságban. Csapatunk hazai pályán vereséget szenvedett a Kazincbarcika gárdájától.

Miközben a Zalaegerszeg a Budafok ellen aratott győzelmével bebiztosította bajnoki címét, a Kaposvár a hosszabbításban szerzett Ádám Martin gólnak köszönhetően nagy lépést tett a feljutás felé, hiszen a Gyirmót vereséget szenvedett a győri rangadón, míg a Vasas csak döntetlenre volt képes a Budaörs ellen. A Soroksár idegenben ötöt rúgott a Békéscsabának, míg a Nyíregyháza folytatva tavaszi jó szereplését, ezúttal a Dorogot győzte le. A Balmazújváros hosszú hetek után szerzett ismét pontot – egyből hármat -, s ezzel továbbra is bent maradó helyen tanyázik. A Cegléd idegenben verte a Monort, mely így matematikailag is kiesett a másodosztályból. A Siófok magabiztosan verte a Mosonmagyaróvárt, bebiztosítva ezzel jövő évi NB II-es tagságát.

Eredmények: Aqvital FC Csákvár-Kazincbarcika 0-2, Zalaegerszeg-Budafok 4-1, Kaposvár-Vác 1-0, Vasas-Budaörs 3-3, Békéscsaba-Soroksár 3-5, Győri ETO-Gyirmót 1-0, Nyíregyháza-Dorog 2-1, Tiszakécske-Balmazújváros 0-1, Siófok-Mosonmagyaróvár 3-1, Monor-Cegléd 0-1.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020