Ez történt a harmincötödik fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2019.május 2

Érdekes fordulót rendeztek tegnap a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Az élmezőny csapatai – a mi meccsünk kivételével – csupa kieső-jelölt gárdával találkoztak. Mint köztudott, együttesünk a feljutásra pályázó Gyirmót otthonában úgy végzett döntetlenre – az egyetlen iksz lett a fordulóban -, hogy akár gólokkal nyerhetett volna az utolsó percekben.

A Zalaegerszeg a hosszabbításban kicsikarta a győzelmet Cegléden, s ezzel a hátralévő meccsek eredményétől függetlenül már megjutott az NB I-be. A Kaposvár nyert Balmazújvárosban, s mivel a Vasas óriási meglepetésre kikapott az “életéért” küzdő Mosonmagyaróvár ellen, négy pontra növelte az előnyét a feljutó helyen. A Békéscsaba begyűjtötte a három pontot az otthon mindenkire veszélyes Doroggal szemben, a Budaörs pedig magabiztos diadalt aratott a sereghajtó Monor ellen. A Soroksár megtörve rossz sorozatát, a második félidőben kibirkózta a győzelmet az ETO ellen, ugyanakkor a Vác hazai környezetben, az utolsó percekben kapott ki a Nyíregyházától. Pedig a vendéglátók a hosszabbításban még tizenegyest is rúghattak, ám Zsolnai elhibázta a büntetőt. A Siófok közel állt a bravúrhoz Kazincbarcikán, ám végül mégis pont nélkül maradt. Az alsóházi rangadón a Budafok legyűrte a Tiszakécskét.

Eredmények: Gyirmót-Aqvital FC Csákvár 1-1, Cegléd-Zalaegerszeg 1-2, Balmazújváros-Kaposvár 0-2, Mosonmagyaróvár-Vasas 2-1, Dorog-Békéscsaba 1-2, Budaörs-Monor 3-0, Soroksár-Győri ETO 2-1, Vác-Nyíregyháza 1-2, Kazincbarcika-Siófok 3-2, Budafok-Tiszakécske 1-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020