Vége: Aqvital FC Csákvár-Tiszakécske 0-0

Szerzo:
Feltoltve: 2019.március 31

Az NB II-es labdarúgó bajnokság harmincegyedik fordulójában az újonc Tiszakécske együttesét fogadja csapatunk. A 17 órakor kezdődő összecsapás eseményeit online közvetítésünk révén követhetik figyelemmel.

Bár a felkészülési meccseken  és a hét eleji edzéseken úgy tűnt, nem kell sérülés miatt lemondania egyetlen játékosáról sem Szijjártó Istvánnak, végül Sándor György és Simon Márk sem tudta vállalni a mai játékot. Vezetőedzőnk az eltiltott Molnár Csaba hiányában Papp Máté kezébe adta a karmesteri pálcát.

Aqvital FC Csákvár-Tiszakécske VSE 0-0

Tersztyánszky Ödön Sportközpont, 300 néző, vezeti: Böcskei Balázs (Legeza László, Horváth Zoltán)

Aqvital: Markek – Csilus Á., Kiprich D., Baranyai, Galambos – Farkas A., Mészáros D., – Skribek, Papp M., Deutsch L. – Baracskai Vezetőedző: Szijjártó István.

Tiszakécske: Molnár M. – Benkó, Kardos N., Csáki, Sváb – Tölgyesi, Kocsis G. – Károly – Kirchner, Szabó D. –  Batizi-Pócsi. Vezetőedző: Szabó István.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés. Mi sötétkékben, a vendégek pedig tiszta fehér szerelésben léptek pályára.

5. perc: Lendületesen, nagy iramban kezdődött a mérkőzés, de a kapuk elé még nem értek oda a támadások befejezéséhez a támadók.

7. perc: Csilus indítása után Skribek pörgette tovább a labdát Papp Máténak, aki remekül gurított vissza a jobbösszekötő helyén érkező Csilushoz. Jobbhátvédünk egy igazítás után kapura spiccelte a labdát, mely Molnár kapusról a kapufára pattant, majd a gólvonalon végigguruló labdát Kardos kivágta.

9. perc: Farkas Aurél indulhatott el a bal oldalon, az alapvonalról pontosan gurított vissza, Baracskai 5 lépésről kapura pörgetett, Molnár Márk azonban hárítani tudott.

14. perc: Galambos Ádám jobb oldali szöglete után kifejelték a labdát a vendég védők, Mészáros azonnal visszaemelte,, de Baracskai fejese messze elkerülte a kaput.

21. perc: Kardos könyökölte le Galambost a jobb oldali vonal közelében. Skribek szabadrúgását Kiprich gyönyörű mozdulattal fejelte le Farkas elé, aki az ötös bal sarkáról a háló közepébe helyezett. Kár, hogy az asszisztens jelzése miatt Böcskei játékvezető érvénytelenítette a találatot.

25. perc: Kocsis Gábor addig rángatta Baracskait a kécskei térfél közepén, míg a játékvezető sárga lappal jutalmazta mutatványát. A megítélt szabadrúgásból Papp Máté célozta meg a jobb sarkot, labdája a sorfalon irányt változtatva, a dermedten álló Molnár kapus mellett az alapvonalon túlra pattant. Skribek bal oldali szögletét Papp Máté csúsztatta meg a rövid saroknál. Nem Molnár kapuson múlott, hogy nem zördült meg a vendégek hálója …

28. perc: Az első veszélyes tiszakécskei kontra: Szabó Dávid élesen középre lőtte a labdát, az érkező Batizi-Pócsi elől Kiprich szögletre mentett.

Az elmúlt percekben leginkább mezőnyben birkóztak a csapatok. A kapuk nem forogtak veszélyben.

45. perc: Kirchner forgolódott a tizenhatoson belül. Lövésébe Kiprich önfeláldozóan belevetődött. A labda csapatkapitányunk testében akadt el, majd Papp Máté nagy nehézségek árán felszabadított.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

46. perc: Galambost könyökölték le a balösszekötő helyén, 30 méterre a kaputól. Skribek szabadrúgás beívelét Kardos kifejelte, Papp Máté azonnal lőtt volna a tizenhatos vonaláról, de eltörte a labdát, így oda lett a lehetőség.

48. perc: Farkas futtatta Baracskait a bal oldalon. Támadónk éles szögből a kapu elé keresztbe lőtt, Skribek a hosszún visszagurította, de Papp Máté 10 méteres lövését Molnár kapus szögletre tenyerelte.

50. perc: Skribek verte meg emberét a jobb oldalon. Középre lőtt labdáját Baracskai kapura pörgette, egy védőről éppen Farkas Aurél elé pattant, aki 10 méterről, ajtó-ablak helyzetben Molnár kapus lábának rúgta a labdát.

52. perc: Károly Bálint centerezését Szabó Dávid 8 méterről átpörgette Markek kapus fölött. S bár a labda a hálóban landolt, Böcskei játékvezető les címén ezt a gólt is érvénytelenítette.

58. perc: Óriási tűzijáték a kécskei kapu előtt: Farkas Aurél, majd Deutsch lövését is blokkolni tudták a vendég védők.

59. perc: Cserélnek a vendégek: Benkó helyett Oláh Máté érkezett.

62. perc: Sváb végezhetett el szabadrúgást a bal oldali vonal mellől. Élesen a hosszú sarok irányába lőtte a labdát, Csáki  és Kardos egymást zavarva a kapu mellé csúsztattak.

63. perc: Papp Máté a tizenhatos jobb sarkáról leadott, lövésszerű beadását Molnár vetődve hárította.

A Tiszakécske rendkívül mélyen, visszahúzódva védekezik a tizenhatos előterében. Bár a labdabirtoklás tekintetében óriási a mezőnyfölényünk, mindez helyzetekben nem mutatkozik meg.

65. perc: Cserélnek a vendégek: Szabó Dávid helyére Stoiacovici érkezett.

66. perc: Cserél csapatunk: Galambos helyén Daru Bence folytatja a játékot.

69. perc: Többször is lövőhelyzetbe kerültünk az ellenfél tizenhatosán belül, ám az önfeláldozóan védekező kécskei játékosok mindannyiszor blokkolni tudták a labda útját. Végül Csilus jobb oldali beadását daru fejelte kapura, de Kardos még ezt is tudta blokkolni, így szögletre pattant a labda.

73. perc: cserél csapatunk: Skribek helyére Szabó Máté érkezett.

75. perc: Harmadik cseréjét is kihasználja a vendégcsapat: Kirchner helyére Gréczi érkezett.

79. perc: Galambos vesztette el a labdát utolsó emberként a térfelünk közepén, de utolsó mozdulattal szerencsénkre még bele tudott kapni, így a visszasprintelő Kiprich szerelni tudott.

82. perc: Harmadik cseréjét is kihasználja csapatunk: Papp Máté helyett Sejben Viktor érkezik az utolsó percekre.

83. perc: Mészáros-Sejben összjáték után előbbi 15 méteres lövése Svábról pattant szögletre. Baracskai jobb oldali szögletét Deutsch a hosszú kapufánál óriási helyzetben nem kapura bólintotta, hanem középre fejelte és így Kardos ki tudta vágni a labdát.

84. perc: Baracskai bal oldali szabadrúgását Daru a hosszú sarokba csúsztatta, de a játékvezető ismét lest látott és nem adta meg a találatot.

A játékvezető 3 percet hosszabbít.

93. perc:  Miközben gőzerővel támadtunk, hogy megszerezzük a győztes gólt, villámgyors kontrát vezetett a Tiszakécske. Sváb a balösszekötő helyéről, 10 méterről a kapura lőtt, de Markek szögletre tolta a labdát.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020