Aqvital FC Csákvár-Győri ETO 3-4 (0-0)

Szerzo:
Feltoltve: 2019.március 22

A szerdai nemzetközi edzőmeccs után ma délelőtt a másodosztályú bajnokságban közvetlen riválisunknak számító győri együttest fogadtuk felkészülési mérkőzésen. Ezúttal elsősorban azoknak szavazott bizalmat vezetőedzőnk, akik a Topolya ellen nem, vagy csak kevesebb időt töltöttek a pályán. A vendégek három hete 4-1-re legyőzték csapatunkat a bajnoki összecsapáson. Akkor még Király József dirigálta a zöld-fehér gárdát. Azóta edzőváltás történt a Rába-partiaknál, a távozó szakvezetőt Herczeg Miklós váltotta a kispadon.

Aqvital FC Csákvár-Győri ETO 3-4 (0-0)

Tersztyánszki Ödön Sportközpont

Aqvital : Markek – Csilus Á., Kiprich D., Baranyai, Galambos – Mészáros D., Farkas A. – Skribek, Sándor Gy., Baracskai – Oroszi.

A II. félidőben pályára lépett: Meszlányi, Deutsch, Sejben, Daru, Simon M., Papp M., Szabó M., Lipcsei Á. Edző: Szijjártó István.

ETO (I. félidő): Horváth T. – Tóth D.,  Tar, Koszó, Kalmár O. – Bagi, Petró – Szalánszki, Madarász, Andrics – Lovrencsics G.

A II. félidőben pályára lépett: Gyurákovics, Jakab, Vashkeba, Hidi, Szabó T., Szenes, Márton. Edző: Herczeg Miklós.

Gólszerzők: Galambos, Sejben, Szabó M., ill. Szalánszki 2, Lovrencsics, Andrics

Jó iramú, sok helyzetet hozó mérkőzést vívott a két együttes. Az első félidőben is felváltva forogtak veszélyben a kapuk, ám akkor még egyik gárda sem tudta megzörgetni a hálót. A fordulás után Galambos révén gyorsan megszereztük a vezetést, ám a vendégek alig húsz perc alatt négyszer is bevették a kapunkat. Andrics találatát követően nem sokkal Daru járt közel a szépítéshez, de Gyurákovics még védeni tudott, a kipattanó labdára azonban Sejben érkezett és közelről a hálóba bombázott. Alig telt el újabb egy perc mikor Szabó Máté kihasználva Jakab hibáját egy gólra csökkentette hátrányunkat. Támadásban maradtunk ugyan az egyenlítésért, ám a negyedik gól megszerzésére már nem  maradt időnk.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020