Felkészülési mérkőzés: Aqvital FC Csákvár-Topolya SC 0-1 (0-0)

Szerzo:
Feltoltve: 2019.március 20

Kihasználva a másodosztályú labdarúgó bajnokság hétvégi szünetét, felkészülési mérkőzésen lépett pályára csapatunk szerdán délután. A szerb másodosztály listavezetője, a Topolya vezetői keresték meg klubunkat, hogy szívesen meghívnák csapatunkat egy edzőmeccsre. Bár a felkérést elfogadtuk, nem szívesen vállalkoztunk volna egész napos kirándulásra, így “megfelezve” a távolságot, Kecskeméten találkozott a két gárda.

Aqvital FC Csákvár-Topolya SC 0-1 (0-0)

Kecskemét, Utánpótlás-központ

Aqvital (I. félidő): Laky – Falusy, Csonka, Dulló, Galambos (Deutchs, szünetben) – Molnár Cs., Papp M., Simon M. – Szabó M. (Baracskai, 60.), Daru (Oroszi, 60.), Sejben.  Edző: Szijjártó István.

A vendég együttes erejét bizonyítja, hogy az idén lejátszott mind az öt bajnoki meccsét megnyerte és miközben 15 gólt szerzett, ellenfelei egyszer sem tudták bevenni kapuját.  A mérkőzés kimondottan jó iramú, férfias küzdelmet hozott. Mindkét kapu előtt akadtak lehetőségek, ám míg mi egyszer sem tudtunk a kapuba találni, a vendégek egyszer megzörgették a hálónkat.

Keretünk ma pályára nem lépett játékosai pénteken, a Győri ETO ellen, hazai környezetben megrendezésre kerülő találkozón bizonyíthatnak.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020