Ez történt a huszonkilencedik fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2019.március 18

Érdekesen alakultak a huszonkilencedik forduló mérkőzései. Csapatunk remek játékkal lepte meg a feljutásra pályázó Kaposvárt, s idegenből egy pontot hazahozott.

Rosszabbul járt riválisánál a heteken keresztül éllovas Gyirmót, mely otthon kapott méretes pofont az elmúlt hetekben mélyrepülésben lévő Budaörstől. A Zalaegerszeg alig két perc után máris hátrányban volt Dorogon, s bár két meghatározó játékosát is elveszítette az első fél órában, mégis fordítani tudott. A Békéscsaba meglepetésre pont nélkül maradt a kiesőzónától egyre jobban távolodó Budafok otthonából, ugyanakkor a Soroksár a tavasszal rendkívül halovány Cegléd ellen érvényesítette a papírformát. A Mosonmagyaróvár nagyot küzdve fontos pontot szerzett Kazincbarcikán, ellenben a Tiszakécske csak egy pontot tudott otthon tartani a Siófokkal szemben. Az egykori NB I-esek csatáját a Nyíregyháza nyerte az ETO ellen, míg a Vasas két gólos hátrányból fordítva nyert a Balmazújvárossal szemben. A sereghajtó zsinórban második győzelmét aratta, ezúttal Vácról vitte haza a három pontot.

Eredmények: Kaposvár-Aqvital FC Csákvár 1-1, Dorog-ZTE 1-2, Gyirmót-Budaörs 1-5, Budafok-Békéscsaba 2-1, Soroksár-Cegléd 2-1, Vasas-Balmazújváros 3-2, Kazincbarcika-Mosonmagyaróvár 0-0, Nyíregyháza-Győri ETO 1-0, Vác-Monor 1-2, Tiszakécske-Siófok 2-2.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020