A jó formában lévő ETO-t fogadjuk

Szerzo:
Feltoltve: 2019.február 28

Vasárnap a huszonhatodik forduló mérkőzéseivel folytatódik a másodosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunk két idegenbeli mérkőzést követően ismét hazai pályán lép közönség elé. Vendégünk a Győri ETO együttese lesz.

Az a Győri ETO, mely remek tavaszi rajtot vett, az idei négy mérkőzésen kilenc pontot gyűjtött, s közvetlenül mögénk zárkózott fel a táblázaton. Ha ehhez hozzá vesszeük, hogy a tavaszi nyitányon is érdekes körülmények között szenvedett vereséget Zalaegerszegen – a 95. percben “befújt” tizenegyessel maradt alul -, még inkább ijesztő lehet a formája. Utolsó három meccsét egyaránt megnyerte a zöld-fehér legénység. A Monor és a Siófok legyőzésére lehet azt mondani, hogy papírforma eredmény született, ám a Vasast a fővárosban ütötte ki (0-4) Király József csapata.

Kimondottan jól erősítette meg keretét a győri klub a téli átigazolási időszak során. Igazi telitalálatnak bizonyul a Ferencvárostól érkezett erőcsatár, Lovrencsics Balázs szerződtetése, aki azonnal elkezdte a gólgyártást, s már most négy találatnál jár. Rajta kívül szintén sokat várnak az ukrajnai Vaszil Vaskebától, valamint a szlovákiai Alan Kovactól is. Nem vettek zsákba macskát a zöld-fehérek a Puskás Akadémiától kölcsönkapott Madarász Márkkal sem, aki korábban egy házzal odébb, Gyirmóton hívta fel magára a figyelmet.

Ugyanakkor számos nagy nevű játékos is szabadlistára került a klubnál decemberben: Magasföldi József Siófokra, Debreceni András Mosonmagyaróvárra, Koltai Tamás Gyirmótra, Hamar Ádám Monorra, Mervó Bence Budafokra, Erdélyi László Soroksárra igazolt. Hetedik távozójuk az a Baracskai Roland, aki egy hete góllal mutatkozott be csapatunkban.

A nagy múltú, jó formában lévő ETO ellen csak akkor lesz esélyünk a pontszerzésre, ha sikerül kiküszöbölnünk azokat a hibákat, melyeket az utóbbi időben védekezésben vétettünk.

A vasárnapi bajnoki mérkőzés 14.30-kor kezdődik a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020