Egy meccset ért a két sárga

Szerzo:
Feltoltve: 2019.február 27

Mint köztudott, a vasárnapi, Budafok (2-2) elleni bajnoki mérkőzésen kényszerből középső védőt játszott balhátvédünk, Baranyai Ádám. A találkozó 58. percében szabálytalanul állította meg a hazaiak játékmesterét, Kulcsárt Kornélt a tizenhatosunk előterében és jogosan kapott sárga lapos figyelmeztetést Takács Tamás játékvezetőtől. A rendes játékidő utolsó előtti percében a vendéglátók csereként beállt fiatalját, Csiszért szerelte keresztezve, s bár vezetőedzőnk szerint még szabálytalan sem volt az eset, a játékvezető lefújta az ütközést és felmutatta a második sárgát, mely így már pirosat ért.

A fegyelmi bizottság keddi ülésén aztán már meg is hozta határozatát, Baranyai Ádámot egy meccsre eltiltotta. Mindez azt jelenti, Szijjártó István a soron következő, Győri ETO elleni vasárnapi bajnokin nem számíthat védőjére.

Az fb nem volt minden játékossal ilyen “elnéző”, két komolyabb eltiltást is kiszabott az NB II-ben. A Zalaegerszeg támadóját, Farkas II Balázst alig négy perc játék után állította ki Kassai Viktor játékvezető Kaposvárott, s most három meccsre elmeszelték. Nála is rosszabbul járt a Cegléd új szerzeménye, Olasz Dénes, aki a Tiszakécske ellen kapott piros lapot, ő a soron következő négy bajnokit kénytelen kihagyni.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020