Ez történt a 25. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2019.február 25

A másodosztályú labdarúgó bajnokság huszonötödik fordulójában csapatunk hiába szerzett két gólos előnyt Budafokon, végül mégis csak egy ponttal térhetett haza. Ugyanakkor az élmezőny tagjainak rossz napjuk volt, az első öt helyezettből három is vereséget szenvedett.

A listavezető Gyirmót nagyon simán kikapott Soroksáron –  hazaiak már négy góllal is vezettek -, míg a Zalaegerszeg óriási csatában maradt alul Kaposvárott. Mindez egyben azt is jelenti, hogy hármas holtverseny alakult ki a dobogósok között. A Budaörs meglepetésre vereséget szenvedett Balmazújvárosban, viszont a Békéscsaba legyőzte a Vasast, mely így már harmadik alkalommal maradt pont nélkül tavasszal. A Győr kibirkózta a sikert a Siófokkal szemben, a Kazincbarcika pedig Dorogon köszörülte ki a múlt heti csorbát. A Mosonmagyaróvár és a Monor ugyan megszorongatta a Vác, illetve Nyíregyháza  legénységét, ám mindez nem ért pontszerzést.

Eredmények: Budafok-Aqvital FC Csákvár 2-2, Soroksár-Gyirmót 4-2, Kaposvár-Zalaegerszeg 1-0, Békéscsaba-Vasas 2-1, Balmazújváros-Budaörs 2-1, Győri ETO-Siófok 1-0, Dorog-Kazincbarcika 1-2, Vác-Mosonmagyaróvár 2-1, Nyíregyháza-Monor 2-1, Cegléd-Tiszakécske 1-1.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020