Ez történt a 24. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2019.február 18

Az NB II hétvégi, huszonnegyedik fordulója hemzsegett a meglepetésektől. Miközben csapatunk idegenben, Siófokon begyűjtötte a rendkívül fontos három pontot, több esélyesnek vélt csapat nagy “pofont” kapott.

A játéknap kétségkívül legnagyobb meglepetését a Győri ETO szolgáltatta azzal, hogy a fővárosban ütötte ki a télen még nagy reményeket szövögető Vasast. Az angyalföldiekhez hasonlóan a Kazincbarcika is hazai környezetben kapott nagy “zakót”, az osztály egyik leggólszegényebb gárdája, a Vác ötöt rúgott  Borsodban. A listavezető Gyirmót vesztett állásból fordított a Dorog ellen, míg a Zalagerszeg és a Kaposvár érvényesítve a papírformát nyert a Nyíregyháza és a Cegléd ellen. Ugyanakkor meglepetésnek számít, hogy a Budaörs és a Békéscsaba sem tudott nyerni a Tiszakécske, illetve a Monor ellen, s így nőtt a lemaradásuk a dobogósok mögött. A tavaszt két győzelemmel kezdő Soroksár pont nélkül maradt a Haraszti úton a kiesés elől menekülő Budafokkal szemben. A Mosonmagyaróvár és a Balmazújváros nem bírt egymással, a döntetlennek pedig egyik gárda sem örülhet igazán.

Eredmények: Siófok-Aqvital FC Csákvár 1-2, Gyirmót-Dorog 3-1, Zalaegerszeg-Nyíregyháza 2-1, Cegléd-Kaposvár 1-2, Budaörs-Tiszakécske 0-0, Monor-Békéscsaba 2-2, Vasas-Győri ETO 0-4, Soroksár-Budafok 0-1, Kazincbarcika-Vác 0-5, Mosonmagyaróvár-Balmazújváros 1-1.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020