Ez történt a 23. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2019.február 11

A huszonharmadik forduló mérkőzéseit rendezték meg a hét végén, a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Mint köztudott, csapatunk ugyan nagy küzdelemre késztette a Vasast, ám végül egygólos vereséget szenvedett.

Több rangadót, illetve több meglepő eredményt hozott a tegnapi játéknap. A listavezető Gyirmót az utolsó percekben tudott csak pontot menteni a kiesés rémétől fenyegetett Vác ellen. A Zalaegerszeg ugyanakkor mindhárom pontot haza vitte Békéscsabáról. A Kaposvár ott van a bajnokesélyesek között, így most fontos három pontot bukott hazai pályán a Budaörs ellen.  A Soroksár Dorogon is otthon érezte magát, s már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát. A Győri ETO megkínlódott ugyan a sereghajtóval, de végül sikere koronázta küzdenitudását. A Balmazújváros hosszú idő után nyert ismét, a Kazincbarcikát küldte haza pont nélkül. Több volt a piros lap, mint a gól Tiszakécskén. A három kiállítást hozó csatában végül pontosztozkodás született. A Nyíregyháza tíz perc alatt lerendezte a Cegléd elleni kilencven percet, míg a Budafok a második félidőben fordított a meccset végül kilenc emberrel befejező Siófokkal szemben.

Eredmények: Aqvital FC-Csákvár-Vasas 2-3, Vác-Gyirmót 1-1, Békéscsaba-Zalaegerszeg 1-2, , Kaposvár-Budaörs 0-2, Dorog-Soroksár 0-2, Balmazújváros-Kazincbarcika 1-0, Győri ETO-Monor 2-1, Nyíregyháza-Cegléd 4-1, Tiszakécske-Mosonmagyaróvár 1-1, Budafok-Siófok 2-1.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020