Antalya, 7. nap: vereség a hosszabbításban

Szerzo:
Feltoltve: 2019.január 16

Csapatunk ma délben lejátszotta a tegnapról elhalasztott második felkészülési mérkőzését Antalyaban. Ellenfelünk az azerbajdzsáni első osztályban szereplő, jelenleg a harmadik helyen tanyázó Sabail gárdája volt.

Aqvital FC Csákvár-Sabail SK 2-3 (0-1)

Antalya, Miracle Football Center

Aqvital: Markek – Csilus, Csonka, Dulló, Baranyai – Papp M., Nándori – Simon M., Molnár Cs., Baracskai (Deutsch, 26.) – Oroszi.

60. perctől: Markek – Csilus, Falusy, Kiprich D., Galambos – Mészáros D., Sándor Gy. – Skribek, Daróczi, Deutsch – Sejben.

44. perc: Deutschot szabálytalanul választották el a labdától az ellenfél tizenhatosának bal sarkánál, a játékvezető tovább engedte a játékot, s az azeriek villámgyors afrikai játékosa, Koubemba végig robogva a pályán, 8 méterről kilőtte a jobb alsót, 0-1.

49. perc: Molnár Csaba remek tempóban indította a bal oldalon Baranyait, aki az alapvonalról pontosan emelt középre, az érkező Dulló pedig a léc alá fejelt, 1-1.

65. perc: Seyidov lövése Sándor György kezén csattant a tizenhatoson belül, a játékvezető pedig azonnal a tizenegyespontra mutatott. Seyidov büntetőjét azonban Markek Tamás óriási bravúrral hárította.

70. perc: Lesgyanús körülmények között Seyidov használta ki védőink határozatlanságát és 10 méterről a bal sarokba lőtt, 1-2.

78. perc: Deutsch hámozta át magát védőjén a bal oldali alapvonalnál, visszalőtt labdáját Sejbena rövid saroknál, 5 méterről, félfordulatból a hálóba vágta, 2-2.

92. perc: Mi végezhettünk el szabadrúgást a vendégek tizenhatosának előteréből, mégis mi bántuk. Az azeriek a labdaszerzést követően villámgyors kontrát vezettek, melynek végén Gulbanov a tizenegyespontról a kapu közepébe lőtt, 2-3. Középkezdésre már nem volt idő …

Kár ezért a vereségért, hiszen csapatunk játékban messze felülmúlt ellenfelét, s ha csak helyzeteinek felét értékesíti, akkor is fölényes győzelmet arat. Hiába dolgoztak ki azonban számtalan ziccert Molnár Csabák, csak kettőt sikerült értékesíteni. A találkozó krónikájához tartozik, hogy a mérkőzés 20. percében Baracskai Roland bokasérülést szenvedett, miután az ötös sarkáról leadott lövésének pillanatában rácsúsztak a lábára.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020