Napi két edzés, majd irány Törökország

Szerzo:
Feltoltve: 2019.január 4

A másodosztályú labdarúgó bajnokság hatodik helyén telelő csapatunk tegnap megkezdte a felkészülést a tavaszi folytatásra. A rajtig hátralévő rövid idő miatt “erőltetett” menetben zajlik a gyakorlás: napi két edzés szerepel a programban, majd a jövő héten törökországi edzőtáborba utazik a keret.

Január 9-én, szerdán, Bécsből egyenesen Antalyaba repül 30 fős utazó csapatunk. A Lara Fame Residence Hotelben – tavaly a Kisvárda szállt meg itt, idén a Haladás érkezik majd ugyan ide -, elszállásolt együttesünk kilenc napon keresztül gyakorol a török Riviera kedvelt városának vadonatúj edzőközpontjában, a Kozetur Football Centerben miközben három felkészülési mérkőzésen is pályára lép.

Az ellenfeleink között van a kazah első osztályú FC Tobol is, mely az idei Európa Liga-selejtezőjében indulva, előbb kettős győzelemmel vette az első akadályt, majd idegenben rúgott góllal búcsúzott a második fordulóban. A folytatásban az azerbajdzsáni első osztály hetedik helyezettjével, a Sabail FK-val, végül pedig a kazah élvonalban szereplő FC Okzhetpes-szel méri össze erejét csapatunk.

A január 18-i hazatérés után itthon folytatja felkészülését együttesünk a február 3-i bajnoki rajtra

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020