Ez történt a 21. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2018.december 17

Vasárnap este befejeződött a másodosztályú labdarúgó bajnokság őszi idénye. Ahogy korábban megszokhattuk, a záróforduló sem szűkölködött meglepetésben. A legnagyobbat éppen mi értük el azzal, hogy Nagy Zsolt két parádés góljával legyőztük a listavezető Zalaegerszeg gárdáját.

A Gyirmót a szerencséjének is köszönheti, hogy az élen telelhet, hiszen győzelméhez kellett az is, hogy a Tiszakécske két perccel a lefújás előtt tizenegyest hibázzon. A Kaposvár remek őszt futott, a Kazincbarcika elleni sikerének köszönhetően újonc létére a dobogó legalsó fokán fejezte be a szezont. A Budaörs 0-0-nál tizenegyest hibázott Békéscsabán, s ez végzetesnek bizonyult, lévén a lila-fehérek ezt követően kétszer is bevették kapuját. A Vasas folytatta remek szereplését a “Szanyó-érában”, ezúttal a Budafokot győzte le rendkívül magabiztosan. A Balmazújváros zuhanórepülése tovább tart. A tavasszal még élvonalban szerepelt hajdúsági együttes nagy pofont kapott Soroksáron és ezzel kieső helyre csúszott. A Győri ETO ugyan csak egy góllal nyert a Cegléd ellen, de fölénye sokkal markánsabb volt. A Vác újabb döntetlene Szpisljak Zorán állásába került, a klub közös megegyezéssel szerződést bontott a szakemberrel. A Nyíregyháza már szinte győztesnek érezte magát, mikor a hosszabbítás negyedik percében egyenlített a Mosonmagyaróvár, fontos pontot szerezve ezzel a kiesés elleni harcban. A Siófok hat pontos meccset nyert a Monorral szemben, mely így tekintélyes, kilenc pontos hátrányban áll a még bent maradó helyen tanyázó Balaton-partiak mögött.

Eredmények: Aqvital FC Csákvár-ZTE 2-1, Tiszakécske-Gyirmót 3-4, Kaposvár-Kazincbarcika 2-0, Békéscsaba-Budaörs 2-0, Vasas-Budafok 4-2, Soroksár-Balmazújváros 4-0, Győri ETO-Cegléd 1-0, Vác-Dorog 1-1, Nyíregyháza-Mosonmagyaróvár 1-1, Siófok-Monor 1-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020