Vége: Aqvital FC Csákvár-ZTE 2-1 (2-1)

Szerzo:
Feltoltve: 2018.december 16

Az idei esztendő utolsó bajnoki, ma késő délután a listavezető Zalaegerszeg együttesét fogadja csapatunk. A 17 órakor kezdődő összecsapás alakulását online közvetítésünk révén követhetik figyelemmel szurkolóink.

Miután a héten kiderült, hogy Bobál Gergely a téli átigazolási időszakban távozik Csákvárról, Szijjártó István érthető módon kihagyta mai keretéből csapatunk házi gólkirályát. Egy “nagy” hiányzója a vendégeknek is lesz a mai meccsen, Zöldesi Illés helyett Szemerédi Norbert áll a kék-fehérek kapujába.

Aqvital FC Csákvár-ZTE 2-1 (2-1)

Tersztyánszky Ödön Sportközpont, 300 néző, vezeti: Oláh Gábor (Aradi József, Kiss Balázs)

Aqvital: Tóth B. – Csilus Á., Kiprich D., Csonka, Baranyai – Mészáros D., Sándor Gy. – Tamás N., Daróczi, Nagy Zs. – Sejben. Edző: Szijjártó István.

ZTE: Szemerédi – Szabó P., Lesjak, Devecseri, Bedi – Madarász, Kiss M. – Babati, Hudák, Barczi –  Horváth K.. Edző: Dobos Barna.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés. Mi tiszta fehérben, a vendégek pedig tiszta kék szerelésben léptek pályára.

1. perc: Horváth Krisztofer tört előre a jobbösszekötő helyén, majd a tizenhatos vonaláról remek mozdulattal emelt a kapunkba, 0-1.

6. perc: Nagy Zsolt bolondította meg védőjét a bal oldalon. Remek beadását a menteni akaró Lesják úgy csúsztatta meg, hogy a labda alig suhant el a Zalaegerszeg kapuja előtt.

9. perc: Gyorsan végigvitt bal oldali támadás után a tizenhatos sarkáról Sejben remekül gurított középre, az éppen lőni szándékozó Nagy Zsolt elől az utolsó pillanatban elkotorta a labdát Bedi.

11. perc: A gyors gól utáni sokkból kezdünk magunkhoz térni: ezúttal Csilus centerezett remekül a jobb oldali vonal mellől, középen Lesják (kéz)gyanús körülmények között mentett Nagy Zsolt elől.

14. perc: Tamás Nándor remek jobb oldali beadása után röviden mentettek az egerszegi védők, Sándor György 22 méterről megcélozta a jobb alsó sarkot, Szemerédi vetődve hárított ugyan, de kipattant róla a labda. Az érkező Sejben elől szögletre mentett Lesják.

15. perc: Devecseri rövid mentése után Nagy Zsolt elé került a labda, aki nem sokat tétovázott, középről, 25 méterről, óriási erővel kilőtte a bal felső sarkot, 1-1.

17. perc: Ezúttal Daróczi Zoltán tornáztatta meg a vendégek portását: Szemerédi vetődve hárított a jobb alsó sarok előtt.

19. perc: Menetrend szerin t dolgozzuk ki a helyzeteket az egerszegi kapu előtt. Ezúttal Csilus tört előre bátran a jobb oldalon, átadása után Tamás Nándor emelt középre, Nagy Zsolt fejesét azonban Szemerédi a léc alól lehúzta.

21. perc: Sándor György hajszálpontos indításával Nagy Zsolt tört be az egerszegi tizenhatosra, két csellel elfektette a rátámadó védőket, majd jobbal a hosszú sarokba tekert, 2-1.

26. perc: Tamás Nándor ezúttal a bal oldalon bolondította meg a zalaegerszegi védőket, áthámozta magát Szabón és Madarászon, majd jobbal megcélozta a rövid sarkot. Szemerédinek nyújtózkodnia kellett, hogy leérjen a labdáért.

30. perc: Közel 20 percnek kellett eltelni, hogy a ZTE ismét eljusson a kapunkig. Bedi Bence a balösszekötő helyéről lőtt kapura, Tóth Balázs azonban biztosan hárított.

33. perc: Daróczi bal oldali szögletét a középen berobbanó Csonka hajszállal pofozta a bal sarok mellé.

35. perc: Baranyai Ádám a tizenhatos bal sarkáról életerős lövést eresztett meg a hosszú sarok mellé.

40. perc: Csilus szerzett labdát as jobb oldali vonal mellett, középre lőtt átadását Daróczi átlépte, Sejben pedig 16 méterről kapura tűzte. Szemerédi vetődve hárított.

42. perc: Tóth Balázs hihetetlen bravúrja kellett ahhoz, hogy megőrizzük előnyünket. Túlságosan is elvitte a hév fiataljainkat, kitámadó csapatunkat jól kontrázták meg a vendégek. Három az egyben vitték a labdát kapunkra, ám Barczi átadása után Horváth Krisztofer 15 méteres lövését Tóth Balázs óriási bravúrral hárította.

44. perc: Éledezik a ZTE: Madarász viharzott el a jobbösszekötő helyén, lövését Tóth Balázs bravúrral szögletre tenyerelte.

45. perc: Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő. Cserélt csapatunk a szünetben: Daróczi helyén Nándori jött ki a második félidőre. Kettőt cseréltek a vendégek is: Hudák helyett Szépe,  Babati helyett pedig Gajdos Zsolt folytatja a játékot.

51. perc: Kiss Máté 30 méteres szabadrúgása méterekkel a kapu fölött szállt el.

52. perc: Tamás Nándor a tizenhatos jobb oldali vonalán egy ritmusváltással megverte Szabó Patrikot, de keményen belőtt labdáját Devecseri becsúszva szögletre mentette.

A második félidőben egyértelműen átvette a játék irányítását a vendég együttes, mely óriási energiákat mozgósít az egyenlítés érdekében, ám ebben a játékrészben még ennek ellenére sem sikerült helyzetet kidolgoznia.

64. perc: Cserél csapatunk: Sándor György helyén Molnár Csaba folytatja a játékot.

68. perc:Harmadik cserelehetőségét is kihasználja a vendég csapat: Madarász helyére Novák érkezett.

70. perc: Tamás viharzott el a jobb oldalon, lágyan beemelt labdáját Sejbennel együtt Devecseri takarította el.

73. perc: Szépe magasra felugorva maga alá gyűrte Molnár Csabát, ám megúszta a sárga lapot.

75. perc: Tamás Nándor  jobb oldali alapvonalról visszagurított labdáját Mészáros Dávid 16 méterről kapura lőtte, Szemerédi vetődve hárított.

78. perc: Harmadik cseréjét is kihasználja csapatunk: Sejben Viktor helyén Simon Márk folytatja a játékot.

83. perc: Nagy Zsolt a felezővonalnál sarokkal tette Simon Márk elé a labdát, aki azonnal indította a balösszekötő helyén megiramodó Tamás Nándort. Villámgyors szélsőnk keményem meglőtt labdáját azonban az érkező Simon elől kivágtak a vendég védők.

88. perc: Kiss Máté 28 méteres szabadrúgása megpattant a sorfalon, de Tóth Balázs így is ki tudta ütni a labdát. Az előrevetődve fejelő Novák Csanád bólintása a hosszú saroknál hagyta el a játékteret.

89. perc: Szépe brutálisan eltakarította Simon Márkot a felezővonalnál, szerencséjére a játékvezető megkegyelmezett és csak a sárga lapot mutatta fel neki.

90. perc: A játékvezető 2 percet hosszabbít.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020