Pénzbüntetést érő sárga lapok …

Szerzo:
Feltoltve: 2018.december 12

Vasárnap olyan meccsen szenvedtünk 2-1-es vereséget Tiszakécskén, a Cegléd ellen, melyen a második félidőben szinte felbillent a pálya fölényünktől. A hazaiak foggal, körömmel őrizték előnyüket a hajrában. Rengeteg volt a kisebb, nagyobb ütközés, a játékvezető pedig úgy szórta a lapokat, mint egy jobb kártyaparti során az osztó. Tíz sárga mellett az utolsó pillanatban még egy pirosat is felmutatott a hazaiak játékosának, Kárász Krisztiánnak.

– A hosszabbítás utolsó percében jártunk, mikor szöglethez jutottunk – elevenítette fel a történteket középső védőnk, Kiprich Dávid, aki nem sokkal korábban már fejelt egy gólt. – Ment a szokásos helyezkedés, lökdösődés a tizenhatoson belül, mikor a vendéglátók játékosa a nyakamnál fogva visszarántott. A játékvezető kiszúrta az esetet és azonnal kiállította a szabálytalanságért.

Az eredmény sajnos már nem változott, Szilágyi Sándor játékvezető néhány másodperccel később lefújta az összecsapást. A fegyelmi bizottság klubunkat 15 ezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta a hat sárga lapért, s ugyanennyit kell a ceglédieknek is befizetni a szövetség pénztárába négy sárgáért és egy pirosért. A lapjárás nem igazán kedvezett számunkra, hiszen Farkas Aurél begyűjtötte idénybeli ötödik figyelmeztetését, így nem léphet pályára a vasárnapi összecsapáson.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020