Ez történt a huszadik fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2018.december 10

Bár még csak most megyünk bele a télb, a másodosztályú labdarúgó bajnokságban már a tavaszi nyitóforduló összecsapásait rendezték meg a hét végén. Csapatunk küzdelmes mérkőzésen vereséget szenvedett a Cegléd otthonában, ám így is megőrizte hatodik helyét a táblázaton.

A játéknap meglepetés, hogy zsinórban második (hazai) vereségét szenvedte el a Gyirmót együttese – a Nyíregyháza után most a Kaposvár ellen maradt pont nélkül -, s ezzel le is szorult a táblázat éléről. Helyét az a Zalaegerszeg vette át, mely féltucat góllal küldte haza a Siófok gárdáját. A Budaörs gyorsan kiheverte a múlt héten tőlünk kapott “pofont”, s a Győri ETO ellen aratott győzelmével előre lépett a negyedik helyre. A Békéscsaba súlyos vereséget szenvedett a kiesés elől menekülő Mosonmagyaróvár otthonában, míg a Vasas Szanyó Károly visszatérte után zsinórban harmadik meccsét nyerte meg. A Kazincbarcika otthon botlott a Nyíregyházával szemben, míg a Soroksár sorozatban hetedik meccsén maradt nyeretlen. A Balmazújváros ugyan pontot szerzett Dorogon, de ez nem igazán boldogíthatja a hajdúsági szurkolókat, lévén kedvenceiket immár csak egyetlen helyezés, illetve kettő pont választja el a kiesést jelentő tizennyolcadik helytől. A Budafok ugyanakkor fontos három pontot gyűjtött be a Vác ellen, lélegzetvételhez jutva ezzel az alsóházi versenyfutásban.

Eredmények: Cegléd-Aqvital FC Csákvár 2-1, Zalaegerszeg-Siófok 6-1, Gyirmót-Kaposvár 0-1, Budaörs-Győri ETO 3-1, Mosonmagyaróvár-Békéscsaba 3-0, Monor-Vasas 0-2, Kazincbarcika-Nyíregyháza 1-2, Soroksár-Tiszakécske 1-1, Dorog-Balmazújváros 0-0, Budafok-Vác 2-1.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020