Pontért, pontokért utazunk

Szerzo:
Feltoltve: 2018.december 8

Vasárnap kora délután “kitavaszodik” a másodosztályú labdarúgó bajnokság csapatai számára, kezdetét veszi a bajnokság második felvonása. Együttesünk a a huszadik forduló összecsapásán Tiszakécskén, a Cegléd vendégeként lép pályára.

Jó hír szurkolóink számára, hogy a bőség zavarával küzd szakmai stábunk, hiszen sem eltiltott, sem sérült nincs a keretben, így vezetőedzőnk, Szijjártó István valóban az általa legerősebbnek vélt tizenegyet küldheti pályára holnap. Természetesen szakvezetőnk – ahogy eddig is – igyekszik rotálni a csapatot, azaz nagyon odafigyel arra, hogy megközelítőleg egyforma terhelést kapjon valamennyi játékosunk. Eddig mindez nem ment az eredményesség javára, s remélhetően vasárnap is ponttal, pontokkal térünk haza.

A Cegléd elleni összecsapás annak fényében különösen fontos, hogy a jövő heti zárás alkalmával a feljutó helyen tanyázó Zalaegerszeget fogadjuk, márpedig annak az összecsapásnak – a papírforma alapján – nem mi leszünk az esélyesei.

Az őszi nyitányon Bobál Gergely, Farkas Aurél és Molnár Csaba góljainak köszönhetően egy pontot sikerült itthon tartanunk, miután Oldal Tibor kétszer és Preklet Csaba is bevette Tóth Balázs kapuját.

A holnapi bajnoki találkozó 13 órakor kezdődik a tiszakécskei Városi Stadionban.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020