Ez történt a 19. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2018.december 3

Az odavágók utolsó fordulóját rendezték meg a hét végén a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Csapatunk bravúros idegenbeli győzelmet aratva erősítette meg helyét a középmezőny elején.

Rossz napjuk volt a mezőny elején álló csapatoknak. Az első négy helyezett összesen egyetlen pontot szerzett: hazai pályán szenvedett vereséget a listavezető Gyirmót, a második Zalaegerszeg és a harmadik Budaörs is. Ugyanakkor a Békéscsaba barcikai döntetlene még az elfogadható kategóriába tartozik, míg a Kaposvár meglepően magabiztos győzelmet aratott Soroksáron. A Tiszakécske – köszönhetően egy kiállításnak – belefutott a “késbe” Dorogon, míg a Győri ETO a hétközi “nagytakarítás” után – öt játékos szerződését bontották fel – sem kapta el a fonalat. A Siófok ugyan háromszor is vezetett a Cegléd vendégeként, még sem tudott nyerni. A Budafok ugyanakkor kibrusztolta a győzelmet a kiesési rangadón a Monor ellen. A Vác és a Balmazújváros képtelen volt a kapuba találni, a gól nélküli döntetlennek viszont egyik gárda sem örülhet maradéktalanul.

Eredmények: Budaörs-Aqvital FC Csákvár 1-2, Gyirmót-Nyíregyháza 0-1, Zalaegerszeg-Vasas 2-3, Kazincbarcika-Békéscsaba 0-0, Soroksár-Kaposvár 0-3, Dorog-Tiszakécske 4-0, Mosonmagyaróvár-Győri ETO 2-0, Vác-Balmazújváros 0-0, Cegléd-Siófok 3-3, Budafok-Monor 3-2.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020