Kitartást fiúk!

Szerzo:
Feltoltve: 2018.október 18

A “nagytestvérnek”, azaz Puskás Akadémiának köszönhetően valamilyen szinten mi magunk nevelőklubként tartjuk számon az Aqvital FC-t. Számos olyan fiatalt kaptunk a közelmúltban – és bízunk benne, kapunk a jövőben is – kölcsönbe Felcsútról, akik hosszabb, rövidebb ideig nálunk bontogatták szárnyaikat a felnőtté válás utolsó óráiban. Ezek után talán érthető, hogy miért követjük figyelemmel pályafutásukat azt követően is, hogy elszerződtek tőlünk.

Két olyan egykori játékosunk is van, aki az élvonalban szerepel és a napokban a korosztályos válogatott tagjaként súlyos sérülést szenvedett. A jelenleg már ismét a Puskás Akadémiához tartozó Spandler Csabát (fotó: NSO) a törökök, a Diósgyőrt erősítő Makai Gábort a máltaiak ellen megrendezett U21-es Európa-bajnoki selejtezőn érte utol minden futballista rémálma.

Csabi szárkapocs-csont törést szenvedett és tegnap már meg is operálták a székesfehérvári Szent György kórházban. Három nappal korábban Gábornak az elülső és hátsó keresztszalagja szakadt el, s ő sem kerülheti el a műtétet.

Mindkét egykori játékosunknak – honlapunk olvasói nevében is – kitartást és mihamarabbi visszatérést kívánunk!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020