A Honvéd ellen a bajnoki szünetben

Szerzo:
Feltoltve: 2018.október 10

A magyar labdarúgó válogatott Nemzetek Ligája szereplése miatt bajnoki szünet lesz a hét végén a másodosztályú bajnokságban is. Az elmúlt napok erőltetett menete után most van egy kis idejük a csapatoknak a sorok rendezésére, a sebek nyalogatására.

– Azért egy bajnoki sorozatban nem jó kiesni a ritmusból – vélekedett a szünetről vezetőedzőnk, Szijjártó István. – Mikor szeptemberben nem volt hét végi bajnoki forduló, akkor is szerveztünk magunknak felkészülési mérkőzést és ugyan így tettünk ezúttal is. Az Újpest után most egy másik élvonalbeli csapattal, a 2017-es magyar bajnok Honvéd együttesével találkozunk pénteken. Természetesen ezen a találkozón azok is játéklehetőséghez jutnak, akik kevesebb szerepet kaptak a bajnoki összecsapásokon.

A pénteki zárt kapus edzőmérkőzés 11 órakor kezdődik a Bozsik-stadionban. A hazai gárda kispadján az a Híres Gábor ül pályaedzőként, aki tavasszal még Szijjártó István munkáját segítette Csákváron, első számú kapusa, a két éve még az Aqvital FC-t erősítő Gróf Dávid – a 2015-16-os szezonban 32 meccsen lépett pályára színeinkben – viszont nem lesz jelen a találkozón, lévén a magyar válogatott-keret tagjaként Görögországban tartózkodik.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020