Ötször 0-0-át játszó Tiszakécske vár csapatunkra

Szerzo:
Feltoltve: 2018.október 2

Újabb hétközi fordulóval folytatódik szerdán a másodosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunk az újonc Tiszakécske vendége lesz . A holnap 15 órakor kezdődő találkozót Takács Tamás vezeti, segítői Baghy Csaba és Máyer Gábor lesznek.

A bajnokság tizenegyedik fordulójának összecsapásán a magyar futball térképére hosszú idő után idén nyáron visszakerült Tiszakécske együtteséhez látogatunk. A Bács-Kiskun megyei alakulat kilenc pontjával jelenleg a tizenhetedik helyen áll. Mielőtt azonban valaki egy kézlegyintéssel elintézné, hogy akkor sima meccs vár csapatunkra, gyorsan tegyük hozzá: Szabó István vezetőedző alakulata a tíz forduló alatt mindössze háromszor szenvedett vereséget. Az első két (Soroksár, Gyirmót), valamint a hetedik fordulóban (ZTE) maradt pont nélkül, olyan gárdák ellen, mely a táblázat élmezőnyéhez tartoznak. Ugyanakkor például legyőzte a Budaörs együttesét és döntetlenre végzett a Vasassal. Utolsó három meccsén pedig veretlen maradt.

Az újonc ugyanúgy hat döntetlent ért el, mint mi, tehát cseppet se számítsunk könnyű teadélutánra. Hogy akkor mégis mi dönthet a kilencven perc során? A Tiszakécske pontosztozkodásait úgy érte el, hogy ötször 0-0 lett a találkozó vége. Az eddig lejátszott 900 perc alatt összesen 4(!) gólt szerzett – ebből egy öngól volt -, hét alkalommal nem sikerült a kapuba találnia. Ugyanakkor csapatunknál csupán három együttes (Gyirmót,Kaposvár, Soroksár) szerzett több gólt, egyetlen egy mérkőzésen, a Budafok ellen rezegtettük meg a hálót.

Amennyiben tehát sikerül feltörnünk a hazaiak betonvédekezését, jó esélyünk van rá, hogy haza hozzuk a három pontot. Amennyiben viszont a kécskeiek “találnak” egy gólt, még a pontszerzéshez is vért kell izzadnunk.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020