Putnokon, a Magyar Kupában

Szerzo:
Feltoltve: 2018.szeptember 21

A hét végén szünet lesz a labdarúgó bajnokságban. Mindez azonban nem azt jelenti, hogy “szabadságot” kapnak a játékosok, hiszen szombaton és vasárnap rendezik meg a Magyar Kupa hatodik fordulójának mérkőzéseit, melyen már az NB-s csapatok is pályára lépnek.

Az Aqvital FC együttese az NB III Keleti csoportjának meghatározó gárdájához, a Putnokhoz látogat. A Koszta Péter dirigálta gárdában több olyan futballista is szerepel, aki megfordult már a magasabb osztályban, nem véletlen, hogy a tavalyi szezont a harmadik helyen zárták.

– Bár egyértelműen a továbbjutás a célunk, ezúttal olyan játékosok is lehetőséget kapnak a bizonyításra, akiknek kevesebb szerep jutott a bajnoki mérkőzéseken, illetve sérülés után kezdik utolérni magukat – felelte honlapunk érdeklődésére vezetőedzőnk, Szijjártó István. – Nem számítok könnyű meccsre, ám tudnom kell, hogy kire számíthatok élesben.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, amennyiben kilencven perc után döntetlen az állás, 2×15 perces hosszabbításra, szükség esetén tizenegyesrúgásokra kerül sor.

A szombaton 15 órakor kezdődő kupameccsnek a putnoki Várady Béla Sportközpont ad otthont.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020