Ingatag kispadok …

Szerzo:
Feltoltve: 2018.szeptember 19

Még nincs két hónapja, hogy elkezdődött a 2018-19-es másodosztályú labdarúgó bajnokság, máris a mezőny negyedénél váltás történt a szakvezetői poszton. Az első ilyen hullám a hetedik fordulót követő bajnoki szünetben volt. Akkor három klubnál, a Győri ETO-nál, Siófokon és Zalaegerszegen bontottak szerződést közös megegyezéssel Mészöly Gézával, Varga Attilával, illetve Nagy Tamással. Az utódok közül Király József és Mihalecz István győzelemmel, Dobos Barna döntetlennel mutatkozott be új csapata kispadján.

Most a nyolcadik forduló után ismét szünet következik a bajnokságban, s ezt kihasználva újabb együtteseknél döntöttek az edzőcsere mellett a hét elején. A vasárnapi hazai vereséget követően Cegléden és Kazincbarcikán látták úgy a klubvezetők, hogy elérkezett az idő a váltásra és felállították Klausz Lászlót, valamint Koleszár Györgyöt a kispadról. Hogy a továbbiakban kinek a kezébe kerül a marsallbot az érintett együtteseknél, még nem dőlt el.

A jelek szerint Magyarországon még mindig az a divat, ha egy csapat a veszélyeztetett zónába kerül, azonnal váltani kell a kispadon. Az eddigi öt edzőcsere közül egyedül a zalaegerszegi lóg ki a sorból, hiszen a kék-fehérek az élmezőny tagjai, ám a Cegléd a sereghajtó, a Siófok és a Kazincbarcika a 18., míg a Győri ETO a 11. helyen tanyázott a váltás pillanatában.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020