Ez történt a nyolcadik fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2018.szeptember 17

A bajnokság nyolcadik fordulójában elveszítette eddig őrzött veretlenségét csapatunk, a listavezető Békéscsaba mindhárom pontot hazavitte a Tersztyánszky Ödön Sportközpontból.

Nem úgy alakult a tegnapi játéknap, ahogy azt szerettük volna, a viharsarki gárda három(!) bombagólt szerezve nyert Csákváron. Az eddigi éllovas Soroksár meglepetésre vereséget szenvedett Mosonmagyaróváron, s az előzmények ismeretében arra is kevesen számítottak, hogy a Gyirmót idegenben is kiüti a Kazincbarcikát. Az edzőcserén átesett klubok közül a Siófok és a Győri ETO kispadján győzelemmel mutatkozott be az új szakvezető, ellenben a Zalaegerszeg csak döntetlenre végzett hazai környezetben a Balmazújvárossal szemben. Bognár György kiegyenesítette a Budaörs sorait, fiai magabiztosan nyertek a Dorog ellen, míg a két újonc monori ütközetén érintetlenek maradtak a kapuk. A Vasas gárdája hiába vezetett már két góllal a Kaposvárral szemben, előnyét nem tudta megőrizné és zsinórban ötödször(!) is döntetlenre végzett.

Eredmények: Aqvital FC Csákvár-Békéscsaba 1-3, Mosonmagyaróvár-Soroksár 1-0, Kazincbarcika-Gyirmót 1-4, Zalaegerszeg-Balmazújváros 2-2, Vasas-Kaposvár 2-2, Győri ETO-Budafok 4-0, Budaörs-Dorog 4-1, Cegléd-Vác 0-1, Siófok-Nyíregyháza 1-0, Monor-Tiszakécske 0-0,

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020