A példa adott …

Szerzo:
Feltoltve: 2018.szeptember 16

Mikor nem is olyan régen szorosabbra fűződött a kapcsolat klubunk, az Aqvital FC és a Puskás Akadémia között, sokan megmosolyogták azon célkitűzésünket, hogy a Felcsútról kölcsönkapott fiatalokat úgy adjuk majd vissza, mely lehetőséget teremt számukra a magasabb osztályban való szereplésre.

Nos a tegnapi NB I-es forduló bebizonyította, jól “bánunk”, bántunk a hozzánk került gyerekekkel. A PAFC szombati, az NB I-es bajnok Vidit 2-1-re legyőző csapatában a 22 éves Spandler Csaba mindvégig a pályán volt, míg 18 éves Bokros Szilárd 1-1-es állásnál, a hajrában kapott bizonyítási lehetőséget Benczés Miklós vezetőedzőtől, s aktív részt vállalt a győztes gól megszerzéséből. Spandler Csaba 24, Bokros Szilárd 36 találkozón viselte csapatunk sárga-kék szerelését a közelmúltban, s a nálunk töltött másodosztályú idény után tértek vissza a Puskás Akadémia első csapatához.

A példa tehát adott, Daróczi Zoltán, Tamás Nándor, Tóth Balázs, Deutsch László, Nándori Botond hasonló utat járhat, mint elődeik. Nem kell hozzá más, “csak” akarat és elszántság, hiszen a tehetségük adott hozzá …

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020