Négyszer érintetlen maradt a csabaiak hálója

Szerzo:
Feltoltve: 2018.szeptember 14

Vasárnap 17 órakor a Békéscsaba együttesét látjuk vendégül a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban. Azt a lila-fehér gárdát, mely egy évvel ezelőtt nagy “zakót” szabott ránk. Akkor 6-1-re nyertek a vendégek …

– Hogy a kéthetes szünet jót tett-e nekünk, vasárnap este kiderül – vélekedett a hét végi összecsapásról vezetőedzőnk, Szijjártó István, mikor arról faggattuk, milyen hatással lehet csapatunk formájára a bajnoki ritmusból való kiesés. – Az biztos, a kisebb nagyobb sérüléssel, betegséggel küszködőknek volt idejük a felépülésre. Rendesen dolgoztak a srácok, de a pihenésre is maradt idő. A két legrégebbi hiányzó, Nagy Zsolt és Galambos Ádám is a kerettel dolgozik, miként a korosztályos válogatott Deutsch László is felépült vállsérüléséből.

Mire számíthatunk a Békéscsaba ellen?

– Egy átalakult lila-fehér együttest fogadunk, melyben a rutinos játékosok mellett ügyes fiatalok is megtalálhatóak. Ahogy ilyenkor lenni szokott, a stabilitás számukra a legfontosabb, nem véletlen, hogy a hét meccsből négyet nullára hoztak le.

A csabaiak hálója utolsó két meccsükön érintetlen maradt, legutóbb augusztus végén, a monoriak elleni összecsapás hatvankettedik percében vették be kapujukat. Azóta sem a Vasas, sem a Siófok játékosai nem tudtak túljárni Ribánszki László kapus eszén.

A Békéscsabaiak elleni találkozó vasárnap 17 órakor kezdődik.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020