Ez történt a negyedik fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2018.augusztus 20

Az NB II-es bajnokság hétvégi, negyedik fordulójában a legnagyobb bravúrt kétségkívül csapatunk érte el, mely az eddig száz százalékos teljesítménnyel élen álló Vasas otthonából, két gólos hátrányból fordítva is pontot szerzett.

Három csapat is idegenben gyűjtötte be a három pontot: a Dorog alaposan meglepte a Soroksárt a fővárosban, a Győr tíz emberrel is két gólt rúgott Monoron, míg a Kaposvár háromszor is megszerezte a vezetést a Budaörs otthonában, s az utolsóra már nem maradt válasza a házigazdának. Amennyire élvezetesek voltak ezek a meccsek, annyira elégedetlenkedhettek a szurkolók Mosonmagyaróváron, Siófokon, Kazincbarcikán, illetve a Ceglédi kécskei albérletében, ahol egyetlen gólt sem láthattak. Hazai pályán csupán a Zalaegerszeg és a Gyirmót tudott nyerni, előbbi a Békéscsabát, utóbbi a Vác gárdáját győzte le magabiztosan.

Eredmények: Vasas-Aqvital FC Csákvár 3-3, Gyirmót-Vác 3-0, Zalaegerszeg-Békéscsaba 3-1, Budaörs-Kaposvár 2-3, Monor-Győri ETO 2-3, Soroksár-Dorog 1-3, Cegléd-Nyíregyháza 0-0, Mosonmagyaróvár-Tiszakécske 0-0, Siófok-Budafok 0-0, Kazincbarcika-Balmazújváros 0-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020