Elkezdtük …

Szerzo:
Feltoltve: 2018.június 25

Csapatunk tagjai számára véget ért a nyári szabadság, ma délelőtt már a csákvári öltözőben volt jelenésük a játékosoknak. Szijjártó István vezetőedző eligazítása után aztán a pálya felé vették az irányt, ahol azonnal át is estek a “tűzkeresztségen” …

Bár több korábbi kedvenc is távozott a nyáron klubunktól – Polonkai Attila befejezte pályafutását, Király Botond visszatért a Vasashoz, Bokros Szilárd a Puskás Akadémiához, Molnár Tibor, Oldal Tibor, Major Barna, valamint Máté János máshol folytatja -, azért jó érzéssel töltheti el szurkolóinkat, hogy meghatározó játékosaink nagy része továbbra is sárga-kékben szerepel az új bajnokságban. Az egykori válogatott Sándor György, a házi gólkirály Bobál Gergely, az ős-csákvárinak számító Molnár Csaba ugyan úgy az Aqvital FC-t erősíti a július 29-én rajtoló szezonban, mint a tavaszi idény felfedezettje, Tamás Nándor vagy éppen Mészáros Dávid. Bár több klub is csábította Baranyai Ádámot, maradt együttesünknél, miként Kiprich Dávid és Dulló Martin is meghosszabbította szerződését. A Felcsútról tavaly érkezett Csonka Bonifác és Papp Máté, a Videotontól kölcsön kapott, tavasszal jó szezont futó Sejben Viktor, illetve a kapus Hermány Bence és Markek Tamás szintén szerelést öltött az első foglalkozáson. Az előző idény végén súlyos sérülést szenvedett Galambos Ádám és Nagy Zsolt egyelőre rehabilitációs munkát végez – utóbbit így is több csapat csábítja -, míg Tar Zsolttal, Rétyi Tamással és Gajda Márkóval továbbra is zajlanak a tárgyalások.

A mai foglalkozásról külön engedéllyel volt távol a Cegléden próbajátékon lévő Oldal Tibor, valamint a kreszvizsgázó Rétyi Tamás.

Ami a lehetséges új szerzeményeinket illeti: amíg nem születik megegyezés a kiszemelttel, klubunk nem kívánja nevesíteni a játékost.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020