Híres Gábor a Honvédnál folytatja

Szerzo:
Feltoltve: 2018.június 12

Bár csak fél évet töltött klubunknál Híres Gábor, mégis olyan, mintha esztendők óta Csákváron dogozott volna.  Szijjártó István vezetőedző segítője a télen, Szegedrről  érkezett az Aqvital FC-hez, most mégis búcsút intett együttesünknek.

– Elégedettek voltunk Gábor munkájával, így természetesen számítottunk volna rá a következő szezonban is – tájékoztatta honlapunkat ügyvezető igazgatónk, Kővári Barbara. – Sőt, a szerződése is élt, de elfogadtuk kérését, miszerint olyan lehetőséget kapott az élvonalból, melyet nem szeretne visszautasítani. Ahogy játékosaink, úgy edzőink esetében is örömmel tölt el minket, ha magasabb osztályban folytathatják pályafutásukat, hiszen az a klubunkban zajló munkát is minősíti. Éppen ezért közös megegyezéssel szerződést bontottunk Híres Gáborral. További munkájához jó egészséget, sok sikert kívánunk.

Honlapunk információja szerint Híres Gábor a tavalyi NB I-es bajnok, idén az Európa Liga selejtezőjében induló Honvéd együttesénél  lesz Supka Attila vezetőedző első számú segítője.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020